dobra dobra juz wiem ze się mysle... ale czemu to wysyłac a nie przynieść:P ??Viktor pisze:ja tak sobie myślę... ale pewnie się mylę.. czy wam sie retoryka nie myli z redagowaniem tekstów??
ARCHIWUM: praca domowa z Retoryki 2009/2010
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
-
- Ekspert
Chwila moment. Mowa była o podpisaniu się w temacie. To co Ty będziesz z tym później robić, to już kompletnie nie nasza sprawa, więc... "myśleć trochę" i być precyzyjniejszym na przyszłość. Trzeba dawać jasne i pełne instrukcje, nawet jeśli rzeczy wydają się oczywiste. Z doświadczenia dużo osób wie, że odchylenie od wytycznych też potem okazuje się strzałem w stopę. Tak więc osobiście nie miałbym akurat pretensji do przesyłających "anonimy" osób. ;P
-
- Zadomowił(a) się
Dlatego napisałam żeby myśleć
Temat maila służy odróżnieniu tego od spamu. Sama praca to co innego.
Wydawało mi się, że to logiczne że wszystkie prace zawsze sie podpisuje. Odkąd pamiętam zawsze trzeba bylo podpisać się pod kazdym papierkiem jaki sie oddawało do sprawdzenia, może nie wszyscy tak robili... nie wiem.
Zaznaczam poprostu żeby o tym pamiętać bo prace bedą anonimowe i narobi sie bałagan.
Te które przyszły do tej pory (a niewiele ich przyszło...) uzupełnie jeżeli nie mają podpisu.
Temat maila służy odróżnieniu tego od spamu. Sama praca to co innego.
Wydawało mi się, że to logiczne że wszystkie prace zawsze sie podpisuje. Odkąd pamiętam zawsze trzeba bylo podpisać się pod kazdym papierkiem jaki sie oddawało do sprawdzenia, może nie wszyscy tak robili... nie wiem.
Zaznaczam poprostu żeby o tym pamiętać bo prace bedą anonimowe i narobi sie bałagan.
Te które przyszły do tej pory (a niewiele ich przyszło...) uzupełnie jeżeli nie mają podpisu.
-
- Zadomowił(a) się
-
- Ekspert