Ręce które leczą
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
Kesonex przeczytaj mój wczesniejszy post Pytałam czy napisałbyś sobie swój nick na czole A czego mozna się dowiedzieć z tej książki... hmm... jak dla mnie to wielu ciekawych rzeczy, zdobywasz umiejętność posługiwania się własna podświadomością, uczysz się mysleć pozytywnie itp. Mi się podoba Książka ma 252 strony myślałam,że mniej... hmm.. Ale szybko się czyta i strony są wąskie, tak jakby połowa A5.
-
- Początkujący(a)
Nawi ązując do ziołowych podpasek:
Widzicie dziewczyny, bo te podpaski były sprowadzane specjalnie z mongolii, z resztą w Mongolii dodają zioła prawie do wszystkiego podobno Taki mają myk i już. Lekarze troszkę się ździwili jak zobaczyli pod gipsem podpaski W każdym razie wiara czyni cuda, więc kto wie, jak będę miał kiedyś gorączkę to zrobie sobie okład na czoło z ziołowej podpaski hehe
Widzicie dziewczyny, bo te podpaski były sprowadzane specjalnie z mongolii, z resztą w Mongolii dodają zioła prawie do wszystkiego podobno Taki mają myk i już. Lekarze troszkę się ździwili jak zobaczyli pod gipsem podpaski W każdym razie wiara czyni cuda, więc kto wie, jak będę miał kiedyś gorączkę to zrobie sobie okład na czoło z ziołowej podpaski hehe