Czas zapłaty
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
Czas zapłaty
Mam pytanko , czy pierwszą opłatę za wrzesień można wnieść 11 ??
-
- Wyrocznia WSR
Nie przesadzaj, nie są to jakieś straszne rzeczy. A nie da się w szkole załatwiać "na słowo" ważnych spraw. Wszystko co chce się uzyskać powinno być na piśmie (np. jako dowód). Ale looz, wszystko w życiu załatwia się na piśmie. Uczycie się życia zawszasu.Marmad pisze:Już mnie przerażają te "podania" O_o. W każdej sprawie "podania".
-
- Bywalec
-
- Bywalec
Happy pisze:Nie przesadzaj, nie są to jakieś straszne rzeczy. A nie da się w szkole załatwiać "na słowo" ważnych spraw. Wszystko co chce się uzyskać powinno być na piśmie (np. jako dowód). Ale looz, wszystko w życiu załatwia się na piśmie. Uczycie się życia zawszasu.Marmad pisze:Już mnie przerażają te "podania" O_o. W każdej sprawie "podania".
-
- Bywalec
-
- Bywalec
cóż niezaprzeczalnie każdego dnia odpada jednak karteczka, ty może HappyHappy pisze:Wakacje były super, powrót do rzeczywistości już nieco mniej. A opalenizny jeszcze trochę zostało, ale nie wiem czy się uchowa do rozpoczęć roku.
jesteś nieszczęsliwa , ale za to inni już nie mogą sie doczekać września , hihi.
Co do opalenizny sądzę że mozna ją podtrzymać , jak nie naszym słoneczkiem karaibskim , to solarką. hihi. Cóż tak czy inaczej nie namawiam do złego .
Ja to sie pokarze jeszcze w sierpniu na dniu otwartym. A potem tylko parę dni i SZKOŁA DZYŃ DZYŃ , hehe
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Niestety biurokracja żądzi światem, a napisanie podania (przy małej wprawie) zajmuje ok 20 sekund!!! Naprawdę trudno jest czasem spamiętać kto, co, kiedy i dlaczego a tak - jest podanie i zawsze można sobie poczytać, przypomnieć i zastosować Przecież nie prosimy Was, aby podania były na czerpanym papierze, podpisane przez tłum osób i podbijane lakowaną pieczęcią. Wierzcie mi naprawdę nie jest to skomplikowane a nam naprawdę ułatwia życie (nie mówiąc o dokumentacji szkolnej dla Kuratorium Oświaty). Tak więc piszcie, piszcie, piszcie i uszy do góry!