Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Ma ktoś zrobioną pracę z warsztatów learningowych, którą mógł by mi podesłać dla przykładu? na: kalibaru@o2.pl
-
- Zadomowił(a) się
-
- Nowy(a)
rekrutacja
A ja mam takie pytanko, czy są możliwe w tej szkole studia dwuletnie magisterskie? oczywiście fotografia. Zadnych inf na ten temat na stronie nie wyczytałam, więc pytam.... dzięki za odpowiedz
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Fotografia
Hej, no to widzę, że nie jestem sama
-
- Nowy(a)
Witam fotomaniaków fotomaniaczki etc. ))
Sprawa jest prosta.
Może już było, może nie, może gdzieś w tych 140 stronach forum jest ukryta odpowiedz, nie wiem !
Proszę gorąco o pomoc!
Pierwszy zjazd rozpoczęcie roku 24-25.09.2011 FOTO zaoczne
została zadana jakaś "praca domowa" ? wykonać jakieś zdjęcia? coś słyszałem nie wiem dokładnie, dołączyłem z opóźnieniem.
Sprawa jest prosta.
Może już było, może nie, może gdzieś w tych 140 stronach forum jest ukryta odpowiedz, nie wiem !
Proszę gorąco o pomoc!
Pierwszy zjazd rozpoczęcie roku 24-25.09.2011 FOTO zaoczne
została zadana jakaś "praca domowa" ? wykonać jakieś zdjęcia? coś słyszałem nie wiem dokładnie, dołączyłem z opóźnieniem.
-
- Nowy(a)
pracka domowa
AAA było! Ale od tej pory lepiej bądź obecny na zajęciach bo nigdy nic nie wiadomo..
Jako zadanie, musimy na tle BIAŁEJ ściany umieścić siedem osóób KONIECZNIE od nas starszych, które łączy jakaś jedna wybrana przez Ciebie cecha. Jest jednak haczyk- mianowicie.. fotografie mają być wykonane w świetle dziennym, ale z wyjątkiem takim iż centralnie nad daną osobą masz sprawić by światło zostało rozproszone.. można rozumieć to na kilka sposobów.
Zdjęcia mają być przyniesione w formacie niemniejszym niż 15x20 ( w papierze)
NIE MA ZA CO
Jako zadanie, musimy na tle BIAŁEJ ściany umieścić siedem osóób KONIECZNIE od nas starszych, które łączy jakaś jedna wybrana przez Ciebie cecha. Jest jednak haczyk- mianowicie.. fotografie mają być wykonane w świetle dziennym, ale z wyjątkiem takim iż centralnie nad daną osobą masz sprawić by światło zostało rozproszone.. można rozumieć to na kilka sposobów.
Zdjęcia mają być przyniesione w formacie niemniejszym niż 15x20 ( w papierze)
NIE MA ZA CO