Poziom języków?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Poziom języków?
Wiem że jest 8 poziomów języków. Ale jeśli ja bardzo słabo umiem angielski to czy taki poziom też dla mnie się znajdzie?
-
- Loża WSR
Re: Poziom języków?
proszę się nie martwićkokos pisze:Wiem że jest 8 poziomów języków. Ale jeśli ja bardzo słabo umiem angielski to czy taki poziom też dla mnie się znajdzie?
jest też poziom dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z językiem angielskim
-
- Nowy(a)
Re: Poziom języków?
Ufff, to dobrze. Bo mój angielski jest od dawna nieużywany, więc miałam pewne obawy.zielonyszerszen pisze:proszę się nie martwićkokos pisze:Wiem że jest 8 poziomów języków. Ale jeśli ja bardzo słabo umiem angielski to czy taki poziom też dla mnie się znajdzie?
jest też poziom dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z językiem angielskim
-
- Loża WSR
jeżeli się ktoś uczył na przykład na studiach to może napisać podanie o przepisanie oceny na podstawie indeksu lub certyfikatumokate pisze:Witam,
mam pytanie również z dziedziny zajęć językowych.
Będę studiować zaocznie i z tego co wyczytałam, zaoczni słuchacze mają jeden język obcy, obowiązkowy angielski. Czy istnieje jakakolwiek możliwość poza, powiedzmy, przedstawianiem certyfikatu językowego, by ze względu na zaawansowaną znajomość tego języka, w zamian uczyć się innego?
lub może uczyć się angielskiego który jest obowiązkowy a uczyć się dodatkowo innego