spcjalizacja realizacja tv i filmowa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
spcjalizacja realizacja tv i filmowa
Czy mógłby ktos z tej specjalizacji zgłosić sie na forum. Bardzo chcicałabym się zdecydowac własnie na realizacje,ale mam obawy, że jedno to to co jest napisane na stronie www WSR a drugie to rzeczywistość ... Czy moge prosić o własne komentarze co dotej specjalizacji? Jak program jest realizowany , w jakich warunkach.Bardzo byłabym wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Nowy(a)
Dzięki za odpowiedź.
Dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się, że ogólnie jest taka zasada, że jesli ma się coś do powiedzenia to nalezy nie chować się,ale głośno mówić. A jesli nie znamy się na temaci po prostu trza usiąść i wysłuchac co inni maja do powiedzenia...
Jak myślicie czy mogłabym sie udać na jedne zajęcia "na próbę"(jakies związane z Realizacją tv i film.)? Musze zapewne otrzymać zgodę kogos wyższego rangą...kogo? Jakie zajęcia polecacie? Czy teraz w ogóle są zajęcia, bo może macie "sesję"...
Jak myślicie czy mogłabym sie udać na jedne zajęcia "na próbę"(jakies związane z Realizacją tv i film.)? Musze zapewne otrzymać zgodę kogos wyższego rangą...kogo? Jakie zajęcia polecacie? Czy teraz w ogóle są zajęcia, bo może macie "sesję"...
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Ekspert
Pozwolę sobie jeszcze dodać, że chyba nieźle ekipa prowadząca zajęcia w tej specjalizacji uczy jak pisać scenariusze, tworzyć storyboardy, analizować film, tworzyć dobre story z ciekawą dramaturgią. I czerpać inspiracje do pomysłów na film autorski bynajmniej nie tylko z filmu, ale z dziedzin wielu.
-
- Ekspert
Makinia, proszę pokornie o wybaczenie, jeśli to nie jest właściwy / istotny argument, ale dodatkowym atutem ekipy z specjalizacji TV I Filmowej jest hmmm uroda; jeśli chodzi o facetów spójrz proszę na moją fotkę (z paszportu ją zeskanowałem). Może jestem zbyt narcystycznie ukierunkowany, ale sądzę, że zajęcia z takim facetem to nie tylko satysfakcja merytoryczna, ale również silne doznania estetyczne.
-
- Nowy(a)
Na pewno pojawię się na zajęciach:) A jak już się pojawię to dam znać,że ja to ja. To znaczy, że makinia to ja
Uczę się na dziennej Bałtystyce (to nie jest związne z biologią ani z geografią ) na UW, w WSR też wolałabym dzienny tryb. Nawet myślę,że udało by mi sie to pogodzić bo nie mam dużo zajęć w tygodniu. Będę kombinowała:)
Uczę się na dziennej Bałtystyce (to nie jest związne z biologią ani z geografią ) na UW, w WSR też wolałabym dzienny tryb. Nawet myślę,że udało by mi sie to pogodzić bo nie mam dużo zajęć w tygodniu. Będę kombinowała:)
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- akademiareklamy.edu.pl
z tego co widzę kamery leżą odłogiem w biurze, a jesli ktos w ostatniej chwili przed sesją chce wynająć studio lub sprzęt, to nie jest dziwne, że musi się wpisac w grafik, jesli walczeniem jest złożenie kartki papieru z terminażem zdjęć w biurze, to moge powiedzieć, że powinieneś się cieszyć, że odstapiliśmy od obowiązku dołączania zatwierdzonego przez któregoś z wykładowców scenariusza, co jest jak najbardziej logiczne
-
- Nowy(a)
Mam pytanie , szukam zajęć z zakresu kierownictwa produkcji filmowej i telewizyjnej, czy na tej specjalizacji jest możliwośc pójścia w tym włanie kierunku?
Obecnie zajmuje sie bardziej fotografią prasową, ale zapisałam się na specjalizacje film i tv, już kiedys zaczynałam nauke na podobnym kierunku w AFiT
Obecnie zajmuje sie bardziej fotografią prasową, ale zapisałam się na specjalizacje film i tv, już kiedys zaczynałam nauke na podobnym kierunku w AFiT
-
- Ekspert
film i TV w Warszawskiej Szkoły Reklamy
W ramach jednej z czterech specjalizacji w WSR, TV & Film, jest sporo zajęć praktycznych i teoretycznych, projektów komercyjnych, do realizacji których zapraszamy naszych Słuchaczy, ćwiczeń, warsztatów i wykładów.
Sądzę, że ta specjalizacja bardzo wszechstronnie przygotowuje także do zawodu kierownika produkcji.
Sądzę, że ta specjalizacja bardzo wszechstronnie przygotowuje także do zawodu kierownika produkcji.