różnica

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
linijka
Nowy(a)

różnica

Post autor: linijka » 04 paź (wt) 2005, 22:40:25

Witam

Chciałabym się dowiedzieć które zajęcia są obligatoryjne, fakultatywne i dodatkowe? Czy zajęcia dodatkowe to te ze spisu przedmiotów ( listy przedmiotów umieszczonych na stronie) ? W dalszym ciągu interesuje mnie grafika, ale nie wiem czy teraz nie ejst za pozno, wiec moze od lutego bym zaczeła. Tylko zastanawiaja mnie te zajęcia. Ze spisu przedmiotow, ktore sa umieszczone na stronie, jest bardzo duzo tych z którymi chcialabym się zapoznac blizej, jednak nie wiem na ile bylaby taka mozliwosc studiujac zaocznie. Jak się mniej wiecej rozkladaja takie zajecia w przypadku takiej sytuacji? I jeszcze jedno, czy np. jesli chcialabym studiowac zaocznie, to czy moglabym w ciagu tygodnia robic zajecia dodatkowe, dolaczajac sie do grupy np studiow dziennych?
Pozdrawiam

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 18 gru (ndz) 2005, 11:10:40

Przejrzyj liste przedmiotow specjalizacyjnych. Z grubsza to wlasnie te przedmioty sa obowiazkowe.

www.szkolareklamy.pl/sections-viewartic ... aj_w2.html

Dochodza jeszcze obligi wspolne dla wszystkich specjalizacji takie jak np. reklama tv, reklama prasowa, marketing, etyka reklamy, prawo reklamy.

Pozostale przedmioty to fakultety. Czesc z nich to staly punkt programy reszta odbywa sie rotacyjnie ale w ciagu 2 lat nauki na pewno mozna z nich skorzystac. Pod warunkiem jednak ze jest sie na dziennych. Jesli nie musisz sie postarac o indywidualny tok nauki. No chyba ze wchodza w gre pojedyncze przedmioty. Wtedy mozna sie postarac o zgode na udzial w nich. Mi wlasnie na tej zasadzie udalo sie z zajeciami z kreatywnosci zarzadzania czasem i copywritingu. Niestety na zaocznych rzadko zdarza sie taka gratka. A te zajecia z Magda Robak i Rafalem Maciagiem sa naprawde swietne :) Polecam

Jesli chodzi o zaoczne to wybor jest bardzo ograniczony. Mozna oczywiscie wyjsc z inicjatywa oddolna ale nie zawsze sie udaje. Pamietam ze copywriting mielismy dopiero po 2 latach staran na koniec szkoly. No coz moze za malo sie staralismy ;)

PS. Co do rozkladu zajec fakultety sa dla dziennych od srody do piatku. A dla zaocznych w soboty

PSS Zapraszamy w lutym/marcu :)

ODPOWIEDZ