Hmm... magister w WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- WSR Guru
Hmm... magister w WSR
Witam serdecznie wszystkich =) Mam takie pytanie... bo doszły mnie słuchy że szkoły takie jak WSR nie chętnie patrzą na słuchaczy po skończonych studiach (czyt. Panie i Panów magistrów ) jak jest w WSR ?? Czy ktoś sie orientuje ?
-
- Loża WSR
Re: Hmm... magister w WSR
Toż to przecież drugiej takiej jak WSR to nie magosienka2005 pisze:(...) szkoły takie jak WSR (...)
/ no chyba tylko jezeli chodzi o zakres przyznawanych tytułów /
Przyznam sie ze mi nic niewiadomo aby jakies "krzywe patrzenie na magistra" mialo tutaj miejsce. "Słuchy" chyba zawsze jest najlepiej sprawdzic jakas wlasna wizyta
-
- Loża WSR
To fakt jasne ze zawsze jest pewna niechec ale nie bez podstawna. Sam wiem ze majac wieksza wiedze w niektorych sprawach czuje ze mi ludzie zazdroszcza z racji ze tej juz pare lat studiow liznalem A chodzi tu tylko o to ze moga zazdroscic tego ze wiesz od nich wiecej niz oni. That's all atmosfera jest w tej szkole poprostu topowa To nie tylko zdanie ludzi ktorzy sie tu wypowiedzieli do tej pory ale i pewnie z 90% innych osob.
-
- Zaczyna działać
Hmmmmm, ja tam żadnej niechęci nie odczułem - może jakiś nieuwrażliwiony jestem. Faktem jest, że łatwiej mi czasem na zajęciach, gdzie trzeba wykonać jakąś prackę pisemną, prezentację czy cosik innego (np. egzamin ustny). Poza tym po prostu z racji wieku o życiu wiem czasem nieco więcej niż Ci np. 8 lat młodsi ode mnie:)
A tak w ogóle, to kapitalnie się integruję ze wszystkimi, zwłaszcza o przeciwnej płci
A tak w ogóle, to kapitalnie się integruję ze wszystkimi, zwłaszcza o przeciwnej płci
-
- WSR Guru
DZIĘKI PRZEOGROMNE za rozwianie ostatnich wątpliwości moich co do szkoły... Żałuję tylko że nie wiedziałam o niej wcześniej ... cóż... nic straconego jak widzę (zresztą ostatecznie zawsze można się nie przyznać) i hehe mam nadzieję że do zobaczenia w następnym semestrze... bo od momentu jak już wiem o tej szkole chcę stać się jej częścią haha ...taka metafora...
a jak to odmładza...Poza tym po prostu z racji wieku o życiu wiem czasem nieco więcej niż Ci np. 8 lat młodsi ode mnie:)
-
- Początkujący(a)
może magistrem jeszcze nie jestem, ale zapowiada się że zakieś 2,5 roku będę
kilka razy słyszałam nawet wypowidzi, które sygerowały, iż osoby studiujące, pracujące, czy takie co właśnie studia skończyły, więcej wynoszą z tej szkoły (bynajmnije nie chodzi tu o komputery czy ławki ), gdyż wiedzą czego chcą i po co przyszli do tej szkoły
kilka razy słyszałam nawet wypowidzi, które sygerowały, iż osoby studiujące, pracujące, czy takie co właśnie studia skończyły, więcej wynoszą z tej szkoły (bynajmnije nie chodzi tu o komputery czy ławki ), gdyż wiedzą czego chcą i po co przyszli do tej szkoły
-
- akademiareklamy.edu.pl
wykształcenie magisterskie a reklama
z badań ankietowych prowadzonych systematycznie przez naszego sławozbira wynika, że to właśnie "magistry" i tzw. "w toku" studiów są najbardziej zadowoleni z warszawskiej szkoły reklamy i że najwięcej z niej "wynoszą"
-
- WSR Guru