ważne pytanie odnośnie ułozenia godzin języka angielskiego

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
zjaranyzwierz
Początkujący(a)
Początkujący(a)

ważne pytanie odnośnie ułozenia godzin języka angielskiego

Post autor: zjaranyzwierz » 20 lut (pn) 2006, 21:44:43

W planie jest tylko jedna grupa z angielskiego 6/7 :cry: i jest umieszczona w godzinach w których są zajęcia z filozofii i estetyki współczesnej, na których mi bardzo zależy:oops:. Czy jest jakaś szansa, że powstanie jeszcze jedna grupa 6/7? Pytam się, bo w grupach o innym poziomie trudności zajęcia się odbywają w kilku różnych terminach.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 20 lut (pn) 2006, 21:51:52

Ale masz nicka! 8O Stał się moim ulubionym, pisałam o nim w temacie Czad. Kim jesteś zchajcowana świnko i kto był takim potworem, że cię zchajcował?
... a tak w temacie...
Nowa, inna grupa raczej nie powstanie, ale przecież możesz zapisać się poziom wyżej lub poziom niżej w zależności od tego jak się czujesz z anglikiem...

zjaranyzwierz
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: zjaranyzwierz » 22 lut (śr) 2006, 01:38:30

Dziękuję :oops:. Nazywam się Maja, jestem marcowym kotem z SR1 i na pewno mnie poznasz. Odnośnie nicka, to jakoś tak samo wpadło... krasnoludki przyniosły w dużym pudle i zapytały czy nie chce kupić za 5zł.

Wracając do tematu, grupa 7/8 też jest tylko jedna, w ten sam dzień, i wchodzi na inne fajne zajęcia :cry: bu.. coś z tym jeszcze pokombinuję.

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

angielski a filozofia w szkole reklamy

Post autor: aw » 23 lut (czw) 2006, 18:53:58

jeśli jesteś marcowym kotem, to możesz spokojnie zrealizować filozofię w kolejnym semestrze a angielski traktować jako priorytet;
jeśli jednak folozofia jest ważniejsza weź poziom niżej, nie wyżej;
innego rozwiązania nie widzę

ODPOWIEDZ