Jestem tu naowy i mam male pytanie!! Chcialbym zaczac uczeszczac do tej szkoły na fotografie i w zwiazku z tym mam pytanie czy to są studia?? i czy po 3 latach otrzymuje sie tytuł licencjata, czy może tytuł technika??!!
Bardzo proszę o odpowiedz bede bardzo wdzięczny!!!!!
z gory pozdrawiam :)
WSR??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
dzieki
szkoda ze nie ma po tym licencjata!! no ale i tak sie powaznie zastanowie nad tą szkoła!!!! a może ktoś wie jak wygladaja zajecia?? i czy trzeba miec swoj sprzet chodzi mi o aparat??
-
- Zaczyna działać
nie jest to wymóg, ale pomaga w roku szkolnym. Podczas zajęć np. z pracowni fotografii dostaje się tematy do zrealizowania zarówno w ciągu roku, jak i na sesje egzaminacyjną. Część z nich rzecz jasna można zrealizować w szkole, za pomocą szkolnego aparatu, ale nie wszystkie. Szkoła nie wypożycza aparatu (chyba, że coś się zmieniło.)
Aparat jest po prostu potrzebny, do wykonania zdjęć na zaliczenia itp. Oczywiście technika zazwyczaj jest dowolna (negatyw/cyfra) Piszę, że zazwyczaj, bo na zajęcia z fotografii cyfrowej głupio by było wypaść z negatywem
Aparat jest po prostu potrzebny, do wykonania zdjęć na zaliczenia itp. Oczywiście technika zazwyczaj jest dowolna (negatyw/cyfra) Piszę, że zazwyczaj, bo na zajęcia z fotografii cyfrowej głupio by było wypaść z negatywem