No i po bólu
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
No faktycznie w tej kwestii musisz złożyć podanie do Dyrekcji o stałe przesunięcie płatności do 11 każdego miesiąca i najlepiej dołożyć do tego jakieś poświadczenie czemu to tak. Np. zaświadczenie o otrzymywaniu pensji w tym i tym dniu. I powinno być dobrze. Niestety nie ja te podania rozpatruję. A na rozmowy będziesz się mógł zapisać już w dniu rozpoczęcia roku czyli w sobotkę a rozmowy będą w niedzielę.marcin1978wawa pisze:Pytanie numer dwa , czy istnieje możliwość trwałego późnienia wnoszenia opłat , z 8 na 11 ?? każdego miesiąca ?? Było by to dla mnie bardzo wygodne. Pleas , Happy , pomóż
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Bywalec
wiec wyjaśniam
Avatarek na forum to nie jest moje , Volfen to mój Avatarek , który sam zrobiłem kiedyś ,ale to wszystko to jest mniej bądź bardziej zręczna umiejętność obsługi Photoshopa , niestety z rysunkiem samym w sobie , nie mam wiele wspólnego. Wykorzystuje do swoich prac zdjęcia, i drobne elementy graficzne reszta to już jest tylko program PH i tyle , wiem mało prozaiczne ,ale po resztę właśnie przychodzę do WAS
Avatarek na forum to nie jest moje , Volfen to mój Avatarek , który sam zrobiłem kiedyś ,ale to wszystko to jest mniej bądź bardziej zręczna umiejętność obsługi Photoshopa , niestety z rysunkiem samym w sobie , nie mam wiele wspólnego. Wykorzystuje do swoich prac zdjęcia, i drobne elementy graficzne reszta to już jest tylko program PH i tyle , wiem mało prozaiczne ,ale po resztę właśnie przychodzę do WAS
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
Umowy chyba nie powinieneś dawać. Chyba, że mocno wykorektorowaną bo niektórych danych nie powinno się ujawniać. A nie mogą Ci po prostu krótkiego zaświadczenia wystawić? Prościej by było.marcin1978wawa pisze:ok , czyli wystarczy Umowa o prace , bo o ile pamiętam to właśnie tam , jest info o kiedy dochodzą płatności A co u Ciebie Happy ?? Jak minął weekend , odpoczywałaś ??
A dziękuję weekend minął bardzo miło (tylko zdecydowanie zbyt szybko). Dziś trochę porowerkowałam, potem byli goście a teraz spać bo jutro do pracki a dzieci już powracają z wakacji. I będzie się działo, czyli z serii: sto pytań do...
A Twój jak minął?
-
- Bywalec
A nie mogą Ci po prostu krótkiego zaświadczenia wystawić? Prościej by było.
No dobra czyli napiszą mi tak jak w umowie mam że wpłaty dokonują do 10 każdego miesiąca , i to Wam wystarczy ?? Chciałem jeszcze plus jeden dzień bo pieniądze przychodzą zawsze przy ostatniej sesji i gucio mogę już później zrobić