FOTO dzienne 2011/2012
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
Tu: http://www.szkolareklamy.edu.pl/section ... e-443.html
Na samym końcu jest miejsce na napisanie listu. Jak klikniesz w "zobacz co należy napisać" wyświetlą Ci się pomocnicze pytania
Na samym końcu jest miejsce na napisanie listu. Jak klikniesz w "zobacz co należy napisać" wyświetlą Ci się pomocnicze pytania
-
- Początkujący(a)
-
- Zawsze coś napisze
Nie przejmuj się. Napisz to co uważasz za słuszne. Zawsze w liście motywacyjnym, możesz napisać, że chcesz u nas zbudować swoje portfolio. Głowa do góry i do dzieła!AniaK pisze:kurcze...
ale ja nie mam dokonań! miałam dużo pktów z gimnazjalnego... sprzedałam z 8 naszyjników ręcznie robionych... zrobiłam ok 1000 zdjęć drzewom... ale to zbyt śmieszne żeby napisać ale z kolei nic nie napisać to głupio...
-
- Loża WSR
proponuję najpierw zapisać się do szkoły a później myśleć o płatnościachAneta91 pisze:Witam wszystkich też planuję od października tutaj studiować i nie wiem do kiedy trzeba zapłacić czesne? Teraz czy w okolicach września-października? Nie ogarniam jeszcze tej strony Pozdrawiam
ale jeżeli tak daleko wybiegasz to ...
czesne płacisz od września lub października w zależności kiedy zaczniesz naukę
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
wpisowe wynosi 300 zł i trzeba mieć pokwitowanie wpłaty na tą sumę ponieważ w sekretariacie się nie opłaca wpisowegoAniaK pisze:Aneto, kobieta wczoraj na dniu otwartym powiedziała, że we wrześniu już się kończą miejsca, więc zapisz się wcześniej...
a to 300 zł to wpisowe, tak? bo teoretycznie nigdzie nie ma napisane że istnieje coś takiego jak wpisowe ale w rekrutacji pisze że 300 zł musi być zapłacone...?
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
przepraszam ale nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu....
czy to możliwe aby ten TOSTER był także w czerwcu? bo mimo mojego rocznika '91 to właśnie skończyłam wczoraj pisać maturę (jeszcze tylko ustny ang ale zważywszy na to jaki pisemny był banalny to chill out ).
no więc na toster majowy nie mogłam iść bo tego dnia pisałam ten banalny angielski...
a ten toster z tego co czytam jest BOSKI więc bym bardzo chciała się załapać...
czy to możliwe aby ten TOSTER był także w czerwcu? bo mimo mojego rocznika '91 to właśnie skończyłam wczoraj pisać maturę (jeszcze tylko ustny ang ale zważywszy na to jaki pisemny był banalny to chill out ).
no więc na toster majowy nie mogłam iść bo tego dnia pisałam ten banalny angielski...
a ten toster z tego co czytam jest BOSKI więc bym bardzo chciała się załapać...
-
- Loża WSR