Koty 2004
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Oj kotki ktoki wy chyba nie wiecie co was czeka pierwszego dnia w murach W-S-R. Pierwszy dzien w rzeczy samej jest ciezki ale pierwszy tydzien płukanka w WC, chodzenie na czworaka. Taka fala... szczeszta sie!
No oczywiscie pozniej wszystko juz jest ok i jestescie pełnoprawnymi czlonkami sekty WSR i od tego momentu wasze życie zmienia sie o 180 st. Wszystko wstaje sie piękne i takie tam wiec warto
No oczywiscie pozniej wszystko juz jest ok i jestescie pełnoprawnymi czlonkami sekty WSR i od tego momentu wasze życie zmienia sie o 180 st. Wszystko wstaje sie piękne i takie tam wiec warto
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
A PROPOS ZASWIADCZENIA OD LEKARZA...
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH INDEKSEM WARSZAWSKIEJ SZKOŁY REKLAMY UPRASZA SIĘ O WYKONANIE BADAŃ KRWI I MOCZU W CELU STWIERDZENIA CZY KANDYDAT MA PRACĘ WE KRWI CZY W DUPIE.
ZAŚWIADCZENIA LEKARSKIE PROSIMY SKŁADAĆ W SEKRETARIACIE RAZEM Z POZOSTAŁYMI DOKUMENTAMI
(przepraszam za kolokwializm)
pozdrawiam
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH INDEKSEM WARSZAWSKIEJ SZKOŁY REKLAMY UPRASZA SIĘ O WYKONANIE BADAŃ KRWI I MOCZU W CELU STWIERDZENIA CZY KANDYDAT MA PRACĘ WE KRWI CZY W DUPIE.
ZAŚWIADCZENIA LEKARSKIE PROSIMY SKŁADAĆ W SEKRETARIACIE RAZEM Z POZOSTAŁYMI DOKUMENTAMI
(przepraszam za kolokwializm)
pozdrawiam
-
- Loża WSR
... no ba trzeba sprawdzic ile jest w kims ciemnej a ile jasnej strony moczu, nie ma to tamto bo wiesz warto rozpoznac czy organizowac imprezy
Ps: nie to zebym sie czepial ale to w takim razie powinno byc badanie krwi i kalu
Ps: nie to zebym sie czepial ale to w takim razie powinno byc badanie krwi i kalu
Ostatnio zmieniony 30 lip (pt) 2004, 17:56:17 przez seize, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Ekspert
:}}}} sie przedstawam na zyczenie.. jestem kotem a wlasciwie mysha ale I roczek zaczne w pazdzierniku jestem mloda dupa w porownaniu z niektorymi 19 latek mam tralala.. ide na grafikem i na pewno wybiore francuza ale od podstaw to nie chce znowu co prawda jak trza bedzie tak to moze byc i od podstaw wiecej o mnie na www.myszonek1.fotka.pl
-
- Nowy(a)
No to moze i ja powiem cos o sobie.
21 lat, zony brak, dzieci brak
Wybralem specjalizacje w grafice.
Hmmm... cos wiecej? Uwielbiam muzyke [kazda, ale przede wszystkim: nu-jazz, trip-hop, chillout], od kilku lat pracuje przy komputerach, interesuje sie tez sportem [pilka nozna].
Fotke tez wkleic? Hmmm... Nie mam zadnego pod reka :/ Wrzuce moze pozniej.
21 lat, zony brak, dzieci brak
Wybralem specjalizacje w grafice.
Hmmm... cos wiecej? Uwielbiam muzyke [kazda, ale przede wszystkim: nu-jazz, trip-hop, chillout], od kilku lat pracuje przy komputerach, interesuje sie tez sportem [pilka nozna].
Fotke tez wkleic? Hmmm... Nie mam zadnego pod reka :/ Wrzuce moze pozniej.
-
- Zawsze coś napisze