Grupy zaoczne i dzienne: godziny zajęć
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
programowa żadnaEwelinaG pisze:Wiem, że to szkoła policealna, każdy może się pomylić, prawda? W każdym razie dzięki za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie: czy jest duża różnica programowa między grupami dziennymi, a zaocznymi?
godzinowa ogromna - grupy zaoczne mają połowę tego co mają dzienni a program ten sam
-
- Nowy(a)
grupu zaoczne
czy na grupach zaocznych da się tak ułożyć plan żeby w piątek nie przychodzić do szkoły?
-
- Początkujący(a)
Re: grupu zaoczne
Oczywiście że tak!kokos pisze:czy na grupach zaocznych da się tak ułożyć plan żeby w piątek nie przychodzić do szkoły?
Przez 2 lata ani razu nie byłam w piatek
-
- Nowy(a)
Zajęcia zaoczne - na dyplomie?
Witam, czy rodzaj zajęć jest wpisany gdzieś na dyplomie bądź innym dokumencie? Czy jeśli skończę zajęcia zaoczne to dla pracodawcy będę słabszym kandydatem niż osoba bo dziennych?
-
- Nowy(a)
Re: Zajęcia zaoczne - na dyplomie?
i czy na zaocznych będę musiał siedzieć od rana do wieczora czy to zależy jak ułożę sobie ten plan?kokos pisze:Witam, czy rodzaj zajęć jest wpisany gdzieś na dyplomie bądź innym dokumencie? Czy jeśli skończę zajęcia zaoczne to dla pracodawcy będę słabszym kandydatem niż osoba bo dziennych?
-
- Loża WSR
Re: Zajęcia zaoczne - na dyplomie?
na świadectwie masz wymienione wszystkie obowiązkowe zajęcia z specjalizacji, którą kończyszkokos pisze:i czy na zaocznych będę musiał siedzieć od rana do wieczora czy to zależy jak ułożę sobie ten plan?kokos pisze:Witam, czy rodzaj zajęć jest wpisany gdzieś na dyplomie bądź innym dokumencie? Czy jeśli skończę zajęcia zaoczne to dla pracodawcy będę słabszym kandydatem niż osoba bo dziennych?
co do planu to
niedziela - zajęcia są obowiązkowe trwają
8:30 - 17:00 lub 10:15 - 18:45
sobota to realizacja 4 przedmiotów (minimum programowe) i tu układasz sam plan a zajęcia trwają od 8:30 - 20:30
i jeszcze jest piątek aby ewentualnie rozładować sobie sobotę i zajęcia są od 17:15 - 20:30
-
- Nowy(a)
Plan w sobotę
Czy dobrze rozumiem że w sobotę zajęcia są od 8:30 do 20:30 i między tymi godzinami mam ustawić te 4 swoje zajęcia?
-
- Loża WSR
Re: Plan w sobotę
oczywiście dobrze rozumieszkokos pisze:Czy dobrze rozumiem że w sobotę zajęcia są od 8:30 do 20:30 i między tymi godzinami mam ustawić te 4 swoje zajęcia?
-
- Bywalec
Re: wyjazdy
Zaliczenie pleneru jest obowiązkowe, ale dla osób, które z różnych powodów nie mogą wziąć udziału w wyjeździe, istnieje możliwość zrobienia tego stacjonarnie. Wystarczy, że w danym tygodniu przyjdziesz 2 razy do szkoły na zajęciaruda92 pisze:Mam pytanie dotyczące wyjazdów warsztatowych dla grupy październikowej 1 rok. Czy to jest wyjazd obowiązkowy? Dajmy na to, że ktoś od poniedziałku do piątku pracuje i co wtedy?
-
- Nowy(a)
Zmiana na dzienne?
A jeszcze mam takie pytanie.
czy jeśli teraz będę chodził na zajęcia zaoczne to na drugi rok mogę przepisać się na dzienne czy to wykluczone?
czy jeśli teraz będę chodził na zajęcia zaoczne to na drugi rok mogę przepisać się na dzienne czy to wykluczone?
-
- Nowy(a)
Inauguracja?
Wiadomo może ile trwa tegoroczna inauguracja dla grup zaocznych I rok, a dokładnie pierwsze spotkanie 8.09? Będzie szczegółowa rozpiska?
-
- Loża WSR
Re: Zmiana na dzienne?
możesz nie ma problemu tylko musisz mieć wszystko zaliczone z całego rokukokos pisze:A jeszcze mam takie pytanie.