Fotografia 10/11 zaoczne, październik
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
no to ja źle szukałam, że wyników nie znalazłam .Tomek90 pisze:Na forum naukowym są wyniki
Podejrzewałem że będę w grupie -8 a tu trzecia ale to i tak kompromitacja^^ ale cóż... trzeba sie uczyć.
3? więc będziemy się razem edukować . a czy kompromitujące? ja pisałam test z myślą o tym, żeby dostać się do poziomu, w którym w pełni dam sobie radę, zwłaszcza, że zarówno w gimnazjum, jak i w liceum nie miałam zbyt dobrych nauczycieli od tego przedmiotu .
-
- Początkujący(a)
ja w 4. może ktoś też?
hej, a powiedzcie mi, jak jest zrobiony podział na grupy? te A i B. kto jest w której, a najlepiej w której jestem ja jeszcze xD
a o dodatkowych przedmiotach coś mówili? poproszę o jakąś bardziej rozwiniętą relacją jak komuś by się nudziło może być na PW, ale w sumie tu na forum też, bo nie wszyscy byli w niedzielę.
hej, a powiedzcie mi, jak jest zrobiony podział na grupy? te A i B. kto jest w której, a najlepiej w której jestem ja jeszcze xD
a o dodatkowych przedmiotach coś mówili? poproszę o jakąś bardziej rozwiniętą relacją jak komuś by się nudziło może być na PW, ale w sumie tu na forum też, bo nie wszyscy byli w niedzielę.
-
- Zadomowił(a) się
Prawdopodobnie podzial na grupy bedziecie mieli na tej zasadzie co my mielismy- alfabetycznie. Bodajze do literki "L" jest grupa A, pozniej B. Ale moze wymysla cos innego.
Poza tym, to zapewne zalezy od tego ile nazwisk na dana litere jest.
Nie wiem, czy widzieliscie, ale tutaj jest juz lista przedmiotow dodatkowych i obowiazkowych dla SG i FOTO jakie beda w tym semestrze:
http://www.szkolareklamy.edu.pl/ftopict-8027.html
Poza tym, to zapewne zalezy od tego ile nazwisk na dana litere jest.
Nie wiem, czy widzieliscie, ale tutaj jest juz lista przedmiotow dodatkowych i obowiazkowych dla SG i FOTO jakie beda w tym semestrze:
-
- Loża WSR
co więcej za chwilę będą też zajęcia obowiązkowe_Kaska_ pisze: Nie wiem, czy widzieliscie, ale tutaj jest juz lista przedmiotow dodatkowych i obowiazkowych dla SG i FOTO jakie beda w tym semestrze:
-
- Nowy(a)
hej, dziś się zapisałam do szkoły {taaak, wiem, szybko się ogarnęłam } i stąd takie małe pytanie... czy jest tu ktoś, kogo nie było na 'rozpoczęciu'? ponieważ dowiedziałam się, że było już jakieś zaliczenie i trzeba to będzie nadrabiać O.o
a, no i czy ominęło mnie coś ważnego jeszcze? jakaś integracja?
a, no i czy ominęło mnie coś ważnego jeszcze? jakaś integracja?
-
- Zaczyna działać
-
- Początkujący(a)