Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
buahahaha jak mnie jechac zaczeli ;d
tak, mam wiecej lat niz 20 a co za tym idzie potrafie sama decydowac o tym przy czym sie lubie bawic (przy jakiej muzyce i przy jakim alkoholu) wiec darujcie sobie ;d
wypowiedzialam swoje zdanie tylko a takie teksty ze strony niektorych osob sa nie na miejscu ;d ale dzieki temu widac wasz poziom i ocenianie ludzi wzgledem tego, ze wola cos innego niz wy ;d powodzenia ;d
tak, mam wiecej lat niz 20 a co za tym idzie potrafie sama decydowac o tym przy czym sie lubie bawic (przy jakiej muzyce i przy jakim alkoholu) wiec darujcie sobie ;d
wypowiedzialam swoje zdanie tylko a takie teksty ze strony niektorych osob sa nie na miejscu ;d ale dzieki temu widac wasz poziom i ocenianie ludzi wzgledem tego, ze wola cos innego niz wy ;d powodzenia ;d
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zadomowił(a) się
widze wlasnie jak nikt nie chce ;d
ja napisalam ze dla mnie zaden problem i mozna sie bawic bez alko i kazdy bawi sie jak lubi a tu wielka pani profesjonalistka od modeli i nieogarniecia 3ch zdan na temat pracy domowej sie rzuca ;d no sorry ale jak dla mnie to zenada ;d wezcie sie serio za siebie zamiast przypiierdalllac sie do innych ;d
ja napisalam ze dla mnie zaden problem i mozna sie bawic bez alko i kazdy bawi sie jak lubi a tu wielka pani profesjonalistka od modeli i nieogarniecia 3ch zdan na temat pracy domowej sie rzuca ;d no sorry ale jak dla mnie to zenada ;d wezcie sie serio za siebie zamiast przypiierdalllac sie do innych ;d
-
- Zaczyna działać
Lol przykład tej dyskusji jest łopatologiczną ilustracją do nauki schematu powstawiania konfliktu itd. jeaa jaki ja mądry jestem po tych warsztatach negocjacyjnych
Po pierwsze nie kłóćcie się o bzdety, nie trzeba wszystkich kochać ale jak się dogadać nie można to dobrym priorytetem jest nie nakręcać atmosfery. Wierzcie, tak jest łatwiej i przyjemniej dla wszystkich.
Po pierwsze nie kłóćcie się o bzdety, nie trzeba wszystkich kochać ale jak się dogadać nie można to dobrym priorytetem jest nie nakręcać atmosfery. Wierzcie, tak jest łatwiej i przyjemniej dla wszystkich.
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
No to widzę, że "dyskusja" zeszła na dosyć ciekawy tor - piepszenia o niczym. W sumie dobre pytanie padło o wiek jednej z ww. osób. Ciekaw jestem ile w tym prawdy i jak to się przedstawia na tle ogółu : )
Wracając do planu kto tam czegoś nie ogarnia ? Tutaj z tego co widzę raczej niczego ciekawego się nie dowiecie, więc jak chcecie wytłumaczeń co do planu to piszcie na gg (mam w profilu)
Tyle, sorry, że przerwałem w bardzo porywającym zajęciu jakim jest pisanie o niczym : (
Wracając do planu kto tam czegoś nie ogarnia ? Tutaj z tego co widzę raczej niczego ciekawego się nie dowiecie, więc jak chcecie wytłumaczeń co do planu to piszcie na gg (mam w profilu)
Tyle, sorry, że przerwałem w bardzo porywającym zajęciu jakim jest pisanie o niczym : (
-
- Czasami coś napisze
widze ze ciezka dyskusja sie pojawila;P Blu 'pije' ( ) pewnie triche do mojego gadania:P ja to traktuje jako zarty, a nie ocenianie jej, bo tak naprawde malo mnie obchodzi czy lubi wypic czy nie:P a z drugiej strony nie robmy z siebie takich niewiniatek, bo w to nie uwierze:P racej malo osob chodzi na imprezy zeby wypic herbate:P a jesli potrafia sie dobrze bawic i nie pic to chwala im za to bo sa bardziej ekonomiczni;)