Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
trysz
- Czasami coś napisze

-
Avallar
- Zaczyna działać

Tak od siebie... polecam inne przedmioty, rozumiem że ktoś może nie chce siedzieć przy graficznych i nie kręci go nic poza koniecznym photoshopem, ale tu zajęcia naprawdę potrafią rozwinąć, zainteresować. Nie traktujcie tego jak strikte nauki ale i formę przyjemności, rozrywki.
Dla przykładu, prowokacja w reklamie: zapoznajecie się z sposobami prowokowania, światowymi kampaniami reklamowymi opartymi na tej formie działania, sami dostajecie zadnie zaprojektować, przerobić... w każdym razie prowokować.
Dla przykładu, prowokacja w reklamie: zapoznajecie się z sposobami prowokowania, światowymi kampaniami reklamowymi opartymi na tej formie działania, sami dostajecie zadnie zaprojektować, przerobić... w każdym razie prowokować.
-
Monika870
- Czasami coś napisze

co do psychologii reklamy skoro ona jest obowiązkowa dopiero na drugim semestrze to myśle że nie trzeba sie aż tak spieszyc teraz z nią.trysz pisze:zawsze można coś wziąć w innym semestrze, więc.. ja się cały czas zastanawiam jeszcze nad psychologią reklamy..
ja się zastanawiam nad dodatkowym językiem jeszcze.. ;d
-
Avallar
- Zaczyna działać

Hehe też tak myślałem, a jak się jest na 3 semestrze to nagle się okazuje, że tylko ten i kolejny a tyle zajęć jeszcze do obskoczeniatrysz pisze:zawsze można coś wziąć w innym semestrze, więc.. ja się cały czas zastanawiam jeszcze nad psychologią reklamy.. no i na warsztaty sie nie wpisałam.. hmm..
-
Padre
- Nowy(a)
wiem, wiem, ze niemoni1 pisze:...tylko nie myśl, że jesteś sam w takiej sytuacji;]
i caly semestr jezdzic 200 km aby uczeszczac na 3 obowiazkowe przedmioty? ;> Gdzie "warsztaty" fotoszopa mam po ok 12-14 godz. dziennie.. :>trysz pisze:zawsze można coś wziąć w innym semestrze, więc.. ja się cały czas zastanawiam jeszcze nad psychologią reklamy.. no i na warsztaty sie nie wpisałam.. hmm..
Jak by nie bylo bedzie bardzo milo
-
bLu
- Zadomowił(a) się