Fotografia, pazdziernik, zaocznie... ktoś się wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Fuji to byl moj pierwszy aparat... eh duzo wspomnien:DMonika870 pisze:a ja fujifilm finepix s5600.
ale nieważne jaki aparat ważne przeciez jakie zdjęcia.
kalibaru pisze:Jakich aparatów używacie?
a Ty ? ; >
www.malpens.digart.pl
teraz Olympus e-510
-
- Czasami coś napisze
ja też tam będe ! ;d ale nie jutro(grypa mnie odwiedziła ) dobrze że przynajmniej udało mi sie dzis załatwić z tym jutrzejszym zapisywaniem(czy jakto sie zwie;d)..,całe szczescie bo bym miała problem^^ ;]bLu pisze:jutro juz szkola :O ale ten czas leci :O mam tylko nadzieje, ze bedzie fajnie..
w sumie.. MUSI!
Andrzej, mam nadzieje ze bedziesz mnie jakos wspieral w sobote na tożsamosci ;d bo ja tam nikogo nie bede znac bo z foto nikt chyba sie nie zapisal ;d
tsaa.., corel i photoshop. ;]trysz pisze:a ma ktoś już dziś zajęcia?:>
jak fajnie że nie jestem ztym sama ;d ;pp_Kaska_ pisze:Jak milo! Ja tez ta hybryda robie.
Ale juz mi sie nie podoba tak jak na pczataku. 8O
Do tego ostatnio jakiegos zenitka rozpracowuje.
w sumie to sie przyznam że swojego jeszcze do końca nie zdążyłam rozpracowac ale nadrabiam zaległosci
niee to pewnie forum sie psuje XDCytat sie...Zepsul...
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
Blu , a co sie interesujacego ;p wydarzyło że nie dotarłas na tażsamości, jesli mozna zapytac oczywiscie ;P
btw. z osob ktore były na tożsamosci, promocji i warsztatach, i ang(2) ;] znajdzie sie jakis dobry człowiek ;d ktory sie podzieli co sie działo ciekawego/czy nieciekawego;d/ na zajeciach dzisiejszych ;>
btw. z osob ktore były na tożsamosci, promocji i warsztatach, i ang(2) ;] znajdzie sie jakis dobry człowiek ;d ktory sie podzieli co sie działo ciekawego/czy nieciekawego;d/ na zajeciach dzisiejszych ;>
-
- Zadomowił(a) się
Ja jestem zadowolona. (pomijam to, ze w niedziele odpuscilam sobie ostatnie zajecia, ale to wina Goski, ktora namowila mnie do tego strasznego czynu ) Chociaz mam wrazenie, ze integracja troche siada, w sensie, ze widac, ze juz sie potworzyly jakies tam grupy. W sumie niewiele osob, procz tych, ktore sie tu udzielaja poznalam (ale to wina i tego, ze sama zbyt wyrywna nie jestem... ). A moze to po prostu dlatego, ze to poczatki, zobaczymy, mam nadzieje, ze tak.
A co do Ciebie trysz...Wiesz, ze ja nie od razu zajarzylam, ze Ty to Ty? Z malym opoznieniem to do mnie dotarlo, hahahah.
A co do Ciebie trysz...Wiesz, ze ja nie od razu zajarzylam, ze Ty to Ty? Z malym opoznieniem to do mnie dotarlo, hahahah.