To ze studniówki jest fajne ale jednak to w tym ciemnym trykocie deklasuje pozostałeBlocaillou1 pisze:Nieee.. glosujcie na mnie! :D:D:D:DCarmen pisze:Fuji FUBlocaillou1 pisze:A ja sobie zrobie mała reklame:Carmen pisze:galahadpl pisze:Ale żeby były z całymi orzechami laskowymiBlocaillou1 pisze:czekoladowegalahadpl pisze:Maślane? ja bym wolał lukrowe, albo piernikoweCarmen pisze:będzie miał maślane firany i podłogę z klusek.galahadpl pisze:Budujemy Nowy Dom, bardzo piękny Nowy DomBlocaillou1 pisze:ok buduje piramide z wamigalahadpl pisze:Każdy pomysł jest dobry aby tylko udało sie go zrealizować ;]Carenzo pisze:Carmen pisze:łiiiii budujemy piramidę!galahadpl pisze:k-k-k-kombo łamacz
podstawowa zasada teraz każdy post ma zawierać cytat do wiadomości do której sie odnosi;] a najlepiej aby były to 3 lub więcej cytatów osadzonych w sobie
lool macie pomysły xD
Nie chce nikogo nosic po szkole
e tam, to trąci Jasiem i Małgosią. już nie chce słodkiego domu.
wolę taki z ogródkiem i werandą, na której będę trzymać konia.
http://www.fujifilm.pl/kalendarz/galeri ... 3&fid=3621
chwalimy się zdjęciami? dobra!
dominikafrej.pl
FOTO wrzesień 10/11
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
-
- Początkujący(a)
-
- Czasami coś napisze
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
Najważniejsze są chęci i zamiłowanie do fotografii. Reszta (oby) pójdzie z górki.
Sam w fotografii siedzę już 4 lata, jednak póki co wolę się nie chwalić swoimi pracami. Cała czteroletnia praktyka wyjdzie podczas nauki.
Mi się jedynie wydaje, czy dosyć niewiele osób idzie na fot/dzienne w październiku?
Staram się integrować. Ważne, że jestem pełni życia i otwarty na nowe znajomości.
Sam w fotografii siedzę już 4 lata, jednak póki co wolę się nie chwalić swoimi pracami. Cała czteroletnia praktyka wyjdzie podczas nauki.
Mi się jedynie wydaje, czy dosyć niewiele osób idzie na fot/dzienne w październiku?
Staram się integrować. Ważne, że jestem pełni życia i otwarty na nowe znajomości.