nowa (kot)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Re: rekrutacja do zajefajnej szkoły
o jej jest mi bardzo miło i nie wiem, co napisać... Specjalne podziękowania, a czym to sobie zasłużyłam na takie względy?aw pisze:o nie nie akurat żyrafce to my dziękujemy i to specjalnie
Chciałabym, żeby "szkoła”, czyli cała kadra, wykładowcy i słuchaczy, którzy mieli okazję żyrafkę poznać miło mnie wspominali.
Uważam, że mój wybórz z przed 2 lat, co do dalszej edukacji (WSR)był trafiony i niczego nie żałuję. Szkoda mi się z Wami rozstawać...
-
- Nowy(a)
.....
oooo... ja też mam pare pytanek.. hehe.. :
1. czy na zaocznych też mozna robic, bez problemów, 2 kierunki?
2.czy grupy październikowe sa od poczatku października do POCZATKU lipca?
3. czy zaświadczenie lekarskie można miec od pielegniarki (robione pod koniec ukonczenia LO) czy trzeba specjalne od lekarza ??
4. ile jezyków obcych jest w systemie dziennym? (nie luuubie j.obcych:P )
aaaha.. no i jeszcze... kto sie wybiera na fotografie reklamowa i.. wizaż(?!) ????
1. czy na zaocznych też mozna robic, bez problemów, 2 kierunki?
2.czy grupy październikowe sa od poczatku października do POCZATKU lipca?
3. czy zaświadczenie lekarskie można miec od pielegniarki (robione pod koniec ukonczenia LO) czy trzeba specjalne od lekarza ??
4. ile jezyków obcych jest w systemie dziennym? (nie luuubie j.obcych:P )
aaaha.. no i jeszcze... kto sie wybiera na fotografie reklamowa i.. wizaż(?!) ????
-
- Wyrocznia WSR
1. Na zaocznych ciężko jest robić dwa kierunki bo wypadają zajęcia obowiązkowe tego samego dnia w niedzielę (musiałbyś/musiałabyś jakoś załatwić zaliczenia z wykładowcami)
2. Grupy październikowe NA PEWNO nie kończą na początku lipca! W lipcu mają zajęcia techniki sprzedaży/ warsztaty negocjacyjne i te zajęcia kończą się pod koniec lipca!
3. Na zaświadczeniu lekarskim powinno być napisane np. Może podjać naukę w dowolnym typie szkoły. Nie jest to aż tak istotne, ale lepiej mieć pieczątkę od lekarza!
4. Na dziennych obowiązkowy jest tylko język angielski! Ale można się uczyć innych bez żadnych dodatkowych opłat (włoski, francuski, hiszpański, niemiecki, rosyjski)
2. Grupy październikowe NA PEWNO nie kończą na początku lipca! W lipcu mają zajęcia techniki sprzedaży/ warsztaty negocjacyjne i te zajęcia kończą się pod koniec lipca!
3. Na zaświadczeniu lekarskim powinno być napisane np. Może podjać naukę w dowolnym typie szkoły. Nie jest to aż tak istotne, ale lepiej mieć pieczątkę od lekarza!
4. Na dziennych obowiązkowy jest tylko język angielski! Ale można się uczyć innych bez żadnych dodatkowych opłat (włoski, francuski, hiszpański, niemiecki, rosyjski)
-
- Nowy(a)
zapisana :>
hello.. no już po bólu, sie zapisałam...
na fotografie reklamowa, na zaoczne od wrześnie ;>
hehe..
no a jutro chyba spotkanko:):P .. mam nadzieje, ze sie zobaczymy..
na fotografie reklamowa, na zaoczne od wrześnie ;>
hehe..
no a jutro chyba spotkanko:):P .. mam nadzieje, ze sie zobaczymy..