Proces rekrutacji - zapisy na odległość
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
W chwili obecnej dostaniesz zaświadczenie, że będziesz się uczyła od września/października. Zaświadczenie, że jesteś uczniem otrzymasz w momencie rozpoczęcia roku szkolnego. Takie zaświadczenia naogół wystarczają i są honorowane przez większość placówek.nataliaar pisze:mam pytanie, dostałam sie do szkoły.. ( i kurde zapomniałam sie zapytac wczoraj na drzwiach otwartych) czy dostane papierek ze sie ucze w tej szkole? bo chce złozyc podanie o akademik i musze miec jakis papierek ze sie ucze...
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
Eh.
Wnoszę o włączenie opcji kasowania swoich postów, w przeciwnym razie wychodzę publicznie na człowieka niezdecydowanego. Tak, tak, bowiem piszę kolejnego posta z informacją, że "jutro będę".
Zajęcia i egzaminy ścigają - proszę szanowny sekretariat o wyrozumiałość w mojej pogoni za lepszym "dzisiaj" i "jutro" w celu zaliczenia mnogości wszystkiego.
Dziś moje przychodnie lekarskie niestety nie działają.
Także z powodu braku śmiesznego papierka o mojej błyskotliwej kondycji zdrowotnej - piszę ponownie - PRZYJADĘ - w ostatnim dniu mojej rezerwacji.
Pozdrawia Pan M.
Wnoszę o włączenie opcji kasowania swoich postów, w przeciwnym razie wychodzę publicznie na człowieka niezdecydowanego. Tak, tak, bowiem piszę kolejnego posta z informacją, że "jutro będę".
Zajęcia i egzaminy ścigają - proszę szanowny sekretariat o wyrozumiałość w mojej pogoni za lepszym "dzisiaj" i "jutro" w celu zaliczenia mnogości wszystkiego.
Dziś moje przychodnie lekarskie niestety nie działają.
Także z powodu braku śmiesznego papierka o mojej błyskotliwej kondycji zdrowotnej - piszę ponownie - PRZYJADĘ - w ostatnim dniu mojej rezerwacji.
Pozdrawia Pan M.
-
- Nowy(a)
Kurczę, pisałam do Was @ z prośbą o wystawienie mi zaświadczenia., że będę się uczyć w tej szkole. Wiem wiem, że powinnam zadzwonić... ale tu gdzie siedzę to konkretne zadupie na wsi i nie mam zasięgu, ledwo co internet działa... Proszę proszę... wystawicie mi to zaświadczenie?Bo mi akademik sprzątną sprzed nosa:D
Będę taaaaaaaaaaaaka wdzięczna!;)
Będę taaaaaaaaaaaaka wdzięczna!;)