Zaoczne, październik - PLAN DZIAŁANIA :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
No i nie dotarłam:( wszyscy happy:( nie wyrobiłam się z tym wszystkim.. rozpakowywanie z pudeł tak mnie pochłoneło, ze do ostatniej chwili sprzatałam. Wpadne w ostatnich dniach września i wtedy zrobię show:) Wszyscy beda wiedzieli, ze to ja:)
Hmm a Ty pracujesz w sekretariacie? Bo ja tam tylko uderzam:) Wiec moze szczęśliwie mnie nie poznasz:)
Hmm a Ty pracujesz w sekretariacie? Bo ja tam tylko uderzam:) Wiec moze szczęśliwie mnie nie poznasz:)
-
- Wyrocznia WSR
Ale do kogo się tu zwracasz? No wpadaj, wpadaj jak najszybciej. My mamy szósty zmysł i w końcu rozpoznamy! I koniecznie rozpakuj pudła przed rozpoczęciem! Bo rozpoczęcia są bardzo ważne, jest tam dużo spotkań, których nie da się potem powtórzyć dla jeden osoby! Także przybywaj koniecznie!OSHka pisze:Hmm a Ty pracujesz w sekretariacie? Bo ja tam tylko uderzam:) Wiec moze szczęśliwie mnie nie poznasz:)
A już tak wszyscy to niech happy nie będą, wystarczy jedna!
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Bedziesz rozmawiac z kims kompetentnym ze staffu szkoly.annawu pisze:i pytanie czymże są "rozmowy wstępne indywidualne wg zapisów..." ?
Roznie to bywalo w ostatnich latach. Ja mialem rozmowe z Prezesem. Inni z mojego roku z wykladowca i opiekunem specjalizacji. Rok pozniej rozmowy prowadzila dziewczyna ze szkolnej agencji reklamowej. Teraz slysze ze ma sie tym zajac Pani Kierownik Sekretariatu.
Chodzi o to by lepiej sie poznac. Czemu przyszlas do szkoly. Co chcialabys w niej robic i po. Z grubsza to takie male interview po to by dostosowac zajecia do potrzeb sluchaczy.
Zapisywac bedziesz sie prawdopodobnie dzien wczesniej (prawdopodobnie 1. dnia w szkole) na w miare dogodna dla siebie pore.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
To rozmowa ale nie jedynie taka towarzyska czy zapoznawcza. Zostanie po niej slad bo przy okazji wypelniana jest mala ankieta. Rozmowa mimo luznego charakteru ma tez pewien scenariusz i kilkanascie ramowych pytan. Ktore to pytania zapewne Happy wypelni trescia (chcialbym zobaczyc ta Wasza rozmowe bo to moze byc bardzo ciekawe spotkanie) Takze bez obaw Oshka to nie beda tylko zwykle bezcelowe pogaduchy. Wiadomo ze jedna rozmowa na pewno nie wystarczy zeby poznac czlowieka na to czas bedzie w trakcie nauki. Mysle ze tu chodzi bardziej o poznanie nowych sluchaczy jako grupy.
-
- Ekspert
Powiedz tylko kiedy i gdzieKonwalia pisze:OSHka za ten rosyjski masz u mnie piwo
A ta rozmowa, ankieta - mam wprawe - zdobyłam ponad 200 ankiet od dzieciaczków, niezbednych mi do mgr:) Będzie ciekawie, mam nadzieje, ze nie dam sie podejść:) Hmm 2+2 jest nadal 4? Bo u siebie na uczelni, dowiedziałam się, ze nie zawsze, bo moze być równe 3, 4 lub 5:) Wszystko jest wzgledne
Ja chce z Happy mieć tą rozmowe