Pytania (miejmy nadzieję) przyszłego słuchacza/ucznia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
owszem, do szkoły można się zapisywać do wyczerpania miejsc ...
specjalizacje dostępne u nas to:
Studio Grafiki
Fotograia Reklamowa
Realizacja Filmowa i Telewizyjna
Strategia Reklamy
Zapraszamy na dni otwarte do szkoły (ul. Szolc-Rogozińskiego 3)
- czwartek 30.08 godz 17.00
- sobota 01.09 godz 11.00
ew. zadawaj pytania tutaj a postaramy się odpowiedzieć ...
specjalizacje dostępne u nas to:
Studio Grafiki
Fotograia Reklamowa
Realizacja Filmowa i Telewizyjna
Strategia Reklamy
Zapraszamy na dni otwarte do szkoły (ul. Szolc-Rogozińskiego 3)
- czwartek 30.08 godz 17.00
- sobota 01.09 godz 11.00
ew. zadawaj pytania tutaj a postaramy się odpowiedzieć ...
-
- Nowy(a)
dzięki za odpowiedź. jeszcze mam pytanie: Czy nabór trwa nadal na dzienne i zaoczne?
i mam porblem waham się między fotgrafia a strategią reklamy. i już sam nie wiem naprawde co będzie lepsze. owszem. interesuje się fotografią, ale czy praca będzie konkretna bo skończeniu szkoły. szukam pozytywnych i negatywnych aspektów tych dwóch kierunków, myśle że to by mi pomogło.
pozdrawiam
i mam porblem waham się między fotgrafia a strategią reklamy. i już sam nie wiem naprawde co będzie lepsze. owszem. interesuje się fotografią, ale czy praca będzie konkretna bo skończeniu szkoły. szukam pozytywnych i negatywnych aspektów tych dwóch kierunków, myśle że to by mi pomogło.
pozdrawiam
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
nie powinieneś / aś się bać o miejsca w szkole ... ja się zapisałem już po rozpoczęciu szkoły i nic mi nie było ... poza tym jakby brakło miejsc - na pewno byśmy to ogłosili jeszcze przed dniem otwartym (30.08 g17.00 i 01.09 g11.00)
w najgorszym wypadku puścisz mi sygnał przed zajęciami ... ja doniosę Ci krzesełko, a wchodzić będziesz oknem ...
w najgorszym wypadku puścisz mi sygnał przed zajęciami ... ja doniosę Ci krzesełko, a wchodzić będziesz oknem ...
-
- Nowy(a)
mam kilka pytan
wczoraj wypelnilam formularz przez net i z tego co czytalam to nalezy wszystkie papiery dostarczyc (badz przeslac poczta) w ciagu 7 dni od daty wyslania pracuje od pon do piatku i nie mam na nic czasu 8O jedynie w sobote moge przyjechac i przywiesc papiery chcialabym wtedy odrazu wplacic wpisowe.
Chodzi mi o to czy istnieje taka mozliwosc zeby hajsik dac przy zapisywaniu sie a i jeszcze jedno z powodu braku czasu nie wiem kiedy bede mogla zrobic sobie badania byc moze dopiero w przyszlym tyg. dlatego czy jest mozliwosc dostraczenia ich w pozniejszym terminie?
z gory dzieki za odpowiedz
wczoraj wypelnilam formularz przez net i z tego co czytalam to nalezy wszystkie papiery dostarczyc (badz przeslac poczta) w ciagu 7 dni od daty wyslania pracuje od pon do piatku i nie mam na nic czasu 8O jedynie w sobote moge przyjechac i przywiesc papiery chcialabym wtedy odrazu wplacic wpisowe.
Chodzi mi o to czy istnieje taka mozliwosc zeby hajsik dac przy zapisywaniu sie a i jeszcze jedno z powodu braku czasu nie wiem kiedy bede mogla zrobic sobie badania byc moze dopiero w przyszlym tyg. dlatego czy jest mozliwosc dostraczenia ich w pozniejszym terminie?
z gory dzieki za odpowiedz
-
- Wyrocznia WSR
Możesz dostarczyć je kilka dni później, nie ma sprawy. Tylko żebyśmy wiedzieli o kogo chodzi napisz maila z prośbą o przesunięcie o kilka dni dowozu dokumentów na adres szkolareklamy@szkolareklamy.pl. A ogólnie jeśli masz taki problem to możesz po opłaceniu wpisowego i dołączeniu kserokopii tej wpłaty wysłać do nas dokumenty pocztą. Tylko dołącz karteczkę czy to dzienne czy zaoczne, wrzesień czy październik i jaka to specjalizacja.
Wpisowego nie wpłaca się bezpośrednio w szkole tylko albo przelewem (trzeba mieć potwierdzenie) albona poczcie albo w banku lub w inny dostępny komuś sposób dający potwierdzenie owej wpłaty.
Wpisowego nie wpłaca się bezpośrednio w szkole tylko albo przelewem (trzeba mieć potwierdzenie) albona poczcie albo w banku lub w inny dostępny komuś sposób dający potwierdzenie owej wpłaty.
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR