Marzenia. sloneczko, piweczko i cale zycie :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
OJOJ ...pogoda piękna... nawet zaduszno, ale wszedzie w prognozach pogody zapowiadaja opady na wieczór. To mnie martwi bo dzisiaj kumpel zaprosil mnie na 18-nastke na swierzym powietrzu... bedzie ognisko i wogole posiadowa pod gołym niebem .... wrazie czego za darmo się umyje ;P, zartowałam oczywiście. Poza tym od wczoraj wieczor brzuszek mnie boli ... nałykałam sie prochów i troche przeszło, ale nadal sie czuje słabo ....
-
- Loża WSR
Nie dziw sie Keson. Za duzo bys nastek zdemoralizowal. No i do tego trzeba przejsc specjalny test bo teraz sa niebezpieczne czasy. A na 18stkach to juz zalecana szczegolna ostroznosc
http://custurd.b3ta.com/jailbaitorlegal/
http://custurd.b3ta.com/jailbaitorlegal/
-
- Ekspert
oj zoladeczek to byl ...
18-nastka była super!!! Keso- załuj że Ciebie nie było... Następnym razem korzystaj z zaproszenia . Normalnie wybawiłam sie , wyszumiałam, wytańczyłam, wygadałam ... było świetnie ... Naprawde- zadko zdarzaja sie tak dobre imprezy. Tylko że kaca miałam :] ... a wogole to dzisiaj (z soboty na niedziele) byłam na drugiej 18-nastce!! Niestety ta imprezka była bardzo kiepska ... mało ludzi, sztywno, nie ta muza, a i znowu brzuszek bolał tzn ... kac .... Nio , ale o 1 sie zmylam, a blisko mieszkalam i teraz w necie buszuje ...
co do testu to 9 dobryh na 16 - ale ja tego chyba nie powinnam robic, cio?
18-nastka była super!!! Keso- załuj że Ciebie nie było... Następnym razem korzystaj z zaproszenia . Normalnie wybawiłam sie , wyszumiałam, wytańczyłam, wygadałam ... było świetnie ... Naprawde- zadko zdarzaja sie tak dobre imprezy. Tylko że kaca miałam :] ... a wogole to dzisiaj (z soboty na niedziele) byłam na drugiej 18-nastce!! Niestety ta imprezka była bardzo kiepska ... mało ludzi, sztywno, nie ta muza, a i znowu brzuszek bolał tzn ... kac .... Nio , ale o 1 sie zmylam, a blisko mieszkalam i teraz w necie buszuje ...
co do testu to 9 dobryh na 16 - ale ja tego chyba nie powinnam robic, cio?
-
- Loża WSR
Nio czysto teoretycznie powinnas Zyrka miec lepsze wyniki. Jako kobieta wiesz lepiej jakich trickow uzywaja kolezanki by wygladac mlodziej/starzej. Tyle ze Tobie nie groza skutki uboczne. Poza tym to tylko zabawa. Ja zaznaczalem na przekor wygladowi chyba ze rozpoznalem ktoras z pan a wtedy to juz wiedzialem ile ma mniej wiecej lat
-
- Ekspert
w ten piątek też mam impreze ( chyba, że coś się zmieni) ... znająć życie to pójdę .Czasami zastanwaiam sie czy moje zyciue nie jest czasem zabardzo imprezowe... Może powinnam tatusia swojego posłuchać
- zamiast znowu iść na rower czy na impreze może byś książkę poczytała? Poucz sie trochę, przecierz niebawem znowu masz szkołę.
ale ja tak lubie poświrować na fajnej bibce :] .
- zamiast znowu iść na rower czy na impreze może byś książkę poczytała? Poucz sie trochę, przecierz niebawem znowu masz szkołę.
ale ja tak lubie poświrować na fajnej bibce :] .