Zaoczne, październik - PLAN DZIAŁANIA :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
OsHka, ale to jest inaczej to Ty musisz na mnie trafić. Ja tylko przychodzę w dodatkowy dla mnie dzień. Biorę jakąś (jedną z czterech) listę, idę do sali i rozmawiam! A poza tym na liście zapisów są tylko imiona i nazwiska a nie lata i inne uczelnie!
Ale może nam się uda! W razie co w sobotę spytaj się która lista będzie dla Happy! Bo mnie w sobotę nie będzie!
Ale może nam się uda! W razie co w sobotę spytaj się która lista będzie dla Happy! Bo mnie w sobotę nie będzie!
-
- Loża WSR
A czemu akurat do Happy? Niewatpliwie moze byc to cenna znajomosc choc jesli chodzi o zaocznych to chyba w duzo mniejszym stopniu Poza tym nie wiesz kto jeszcze bedzie prowadzil inne rozmowy. Moze nie wiesz co tracisz
Hehe mysle ze jak tak dalej pojdzie to zaraz powstanie cala lista spoleczna do Happy Troche luzu. To nie jest interview w sprawie pracy czy jakis egzamin. Jak juz koniecznie lubicie sie czyms stresowac to lepiej szykujcie sie do niezapowiedzanego testu z jezyka
Hehe mysle ze jak tak dalej pojdzie to zaraz powstanie cala lista spoleczna do Happy Troche luzu. To nie jest interview w sprawie pracy czy jakis egzamin. Jak juz koniecznie lubicie sie czyms stresowac to lepiej szykujcie sie do niezapowiedzanego testu z jezyka
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Ha, ha, ha. Mama Hapcia wszystkie dzieci kocha a zielony jest zazdrosny. Ale miejcie litość! Pracuję cały tydzień, więc w weekendy odpoczywam i robę różne inne rzeczy edukacyjno-relaksacyjne, których w tygodniu nie mam kiedy robić. Teraz jeszcze zdrowotne. Jestem za to przeca cały czas prawie na forum i z tego co widzę częściej rozmawiam z zaoczniakami bo ich tu więcej na forum niż dziennych. A spotkamy się na pewno na imprezie, która już pewnie niedługo się odbędzie a poza tym na kilka godzin wpadnę do Was 8 października!
A na rozmowę zawsze można przyjść w tygodniu, po południu kiedy już dzieciaczki idą do domu i jest spokojniej! I kiedy powoli milkną telefony...
A na rozmowę zawsze można przyjść w tygodniu, po południu kiedy już dzieciaczki idą do domu i jest spokojniej! I kiedy powoli milkną telefony...
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Im więcej tym lepiej! Fajnie jak dzieci do nas przychodzą pogadać! Jak przychodzą ze swoimi problemami, radościami i smutkami! To znaczy, że nas cenią. Jakby nie cenili to by nie przychodzili. No, ale przychodzi tylko II rok. Pierwszego już tak nie rozpuściłam... na razie!
A gdzie śpi? Ja to już od samego świtu na nogach!
A gdzie śpi? Ja to już od samego świtu na nogach!