Pytania (miejmy nadzieję) przyszłego słuchacza/ucznia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Zależy po jakieSmierc* pisze:można wpadać już do szkoly po zaświadczenia? jesli tak to kiedy
do ZUSu, WKU jak najbardziej (w drugim przypadku potrzebna książeczka wojskowa i dowód osobisty).
Kiedy?? od pn - pt w godzinach 8:30 - 20:30 w soboty nie zjazdowe 08:30 - 15:30 w weekendy zjazdowe 08:30 - 19:30
-
- Ekspert
Spokojniesuzi pisze:Mam jeszcze pytanko a propo pierwszej raty za miesiac nauki, przeczytalam gdzies ze nalezy je wplacac do 7 dnia kazdego miesiaca(czy jakos tak). Czy to oznacza ze jezeli startuje we wrzesniu to musze zaplacic do 7 wrzesnia?
Primo - na początku roku (rozpoczęciu) otrzymasz umowę, w której określisz sposób płatności - i dopiero wtedy obowiązują Cię terminy płatności.
Secundo - jeżeli wybierasz system płatności miesięczny opłat należy dokonywać do 8 każdego miesiąca
Tercero - dla grup wrześniowych - wrzesień dla grup październikowych - październik są miesiącami specjalnymi. To oznacza, że możecie nieznacznie spóźnić się z pierwszą wpłatą (jednak oczywiście w granicach rozsądku ) i nie będzie z tego tytułu żadnych konsekwencji
-
- Nowy(a)
Witam.
Mam pytanie, w zeszły wtorek zapisałem się przez internet na fotografie zaocznie (od pazdziernika) ale z braku wolnego czasu nie zdąrzyłem jeszcze załatwić wszystkich potrzebnych rzeczy żeby się zapisać.
Mam się ponownie zapisać jeśli nie dam rady się wyrobić w te 7 dni, czy jest może dużo wolnych miejsc i nie muszę się tym martwić?
Z góry dziękuje za pomoc.
Mam pytanie, w zeszły wtorek zapisałem się przez internet na fotografie zaocznie (od pazdziernika) ale z braku wolnego czasu nie zdąrzyłem jeszcze załatwić wszystkich potrzebnych rzeczy żeby się zapisać.
Mam się ponownie zapisać jeśli nie dam rady się wyrobić w te 7 dni, czy jest może dużo wolnych miejsc i nie muszę się tym martwić?
-
- Wyrocznia WSR
Napisz maila na szkolareklamy@szkolareklamy.pl i podaj tam swoje dane kim jesteś i do kiedy zdążysz złożyć dokumenty!
-
- Zadomowił(a) się
o qrde!!! Optimus !!! szkoda, że to nie ten prawdziwy... ;/ hyhyOptimusPrime pisze:Witam.
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)