Pytania (miejmy nadzieję) przyszłego słuchacza/ucznia

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Ojoj
Nowy(a)

Post autor: Ojoj » 08 cze (ndz) 2008, 15:14:42

:) Zeby nie było ja mam jeszcze dużo pytań:) Kolejna seria:

Kiedy będzie jakiś dzień otwarty?
Czy istnieje możliwość obejrzenia gdzieś programu zajęć obligatoryjnych dla grafiki a także tych sobotnich? Chodzi mi m.in. o siatkę godzin (wiem, że godziny same w sobie się zmienią, ale takie plany bardziej do mnie przemawiają;)

Ojoj
Nowy(a)

Post autor: Ojoj » 08 cze (ndz) 2008, 18:57:03

No dobra na pytanie o plan już sobie odpowiedziałam sama :)

To pozostało tylko pytanie o dzień otwarty:)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 09 cze (pn) 2008, 00:22:19

no widzisz jaka zdolna dziewczynka z Ciebie :D

co do dni otwartych to napewno jeszcze będą! Jak tylko będą znane terminy na bank będą ogłoszone na stronie! :D

tiptop
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: tiptop » 09 cze (pn) 2008, 15:38:42

hej!mam pytanko, jutro wpłacam wpisowe, czy to juz daje mi miejsce na uczelni???zamierzam składac papiery jeszcze na inne studia,ale dokumenty będę musiala dostarczyc o ile się dostanę ( w co wątpię) do 30 lipca...czy w związku z tym mogę zaczekać ze skladaniem papierów do początku sierpnia,zaznaczam ,że wybieram się na dzienną grafikę od września-więc na razie chcę zaczekać z wysyłaniem papierów, bo może się dostanę gdzie indziej i tez potrzebne mi będą zdjęcia, swiadectwa, zaswiadczenie itp. Mam nadzieję, że nie bardzo to skomplikowałam:) proszę o odp.dzięki wielkie:)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 09 cze (pn) 2008, 15:54:36

Jeżeli zapłacisz to na pewno masz już miejsce zarezerwowane dla siebie, jeżeli coś się wydarzy możesz zawsze złożyć podanie o przerwanie nauki i wznowić ją kiedy już będziesz mogła. Możesz oczywiście czekać na złożenie dokumentów do sierpnia, ale pamiętaj, że u nas decyduje kolejność zgłoszeń i może się zdarzyć tak, że już skończą się miejsca...
Wszystko jasne? Termin niemiecko-języczny "Alles klar"?

tiptop
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: tiptop » 09 cze (pn) 2008, 18:35:51

klar klar...no to mam mini problem, mam nadzieję, że tak szybko miejsc nie zabraknie....może uda mi się je złożyć do połowy lipca chociaż.dzięki za odp Happy, Wasza szkoła zyskuje dzięki temu forum,atmosfera fajnitka, mam nadzieję, że w realu jest tak samo :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 09 cze (pn) 2008, 19:49:51

Kochana w realu jest tysiąc razy lepiej! :idea: :!: :lol: Pełna integracja i ogólnie fajniej niż fajnie jest! :lol:

tiptop
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: tiptop » 10 cze (wt) 2008, 23:11:17

Happy, jesteś chyba specjalistką od autoreklamy: WSR-u)! :) aż z niecierpliwością czekam tego września, kiedy tą fajność poczuję na własnej skórze :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 10 cze (wt) 2008, 23:18:33

tiptop pisze:Happy, jesteś chyba specjalistką od autoreklamy: WSR-u)! :) aż z niecierpliwością czekam tego września, kiedy tą fajność poczuję na własnej skórze :D
Szkoda, że nie wszyscy to doceniają, ale dzięki (bo odbieram to za komplement). Jak będziesz na dziennych to się spotkamy. A jak na zaocznych to spotkamy się na szkolnych imprezach, które tez są bardzo fajne! :lol: Nooo to czekamy! :!:

broda
Nowy(a)

Post autor: broda » 11 cze (śr) 2008, 10:14:33

Ja mam jedno pytanko, dotyczące zaświadczenia lekarskiego.
Czy można się z nim troszkę spóźnić, w sensie dostarczyć w terminie późniejszym niż połowa czerwca ?
Niestety zastała mnie beznadziejna sytuacja, pani doktor, stwierdziła że nie jest upoważniona do wystawiania zaświadczeń i wysłała mnie na badania które troszkę potrwają, przez co nie ma szans żebym wyrobił się do 15.06 (a taki termin podałem w oświadczeniu podczas składania papierów).

tiptop
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: tiptop » 11 cze (śr) 2008, 12:28:43

to na dziennych się spotkamy Happy :O)
juz opłata poszła w obrót, foto też już mam , jesczze tylko lekarz i ślę dokumenty na dniach :o) o ile mi ktoś przez ten czas nie zajmnie ostatniej wolnej miejscówki na liście :? ....

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 11 cze (śr) 2008, 13:30:04

wysyłaj czekamy na Ciebie
a w dziennych grupach na pewno spotkasz chcąc nie chcąc Happy :P
to dobra duszyczka która bierze pod swoje skrzydła zagubione duszyczki :twisted:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 11 cze (śr) 2008, 18:02:43

broda pisze:Ja mam jedno pytanko, dotyczące zaświadczenia lekarskiego.
Czy można się z nim troszkę spóźnić, w sensie dostarczyć w terminie późniejszym niż połowa czerwca ?
Ależ oczywiście, że możesz je donieść trochę później! Nie wyrzucimy Cię za kilka dni zwłoki z listy uczniów! :wink: :idea: Także spokojnie je sobie zdobądź i dostarcz jak najszybciej się da. Pamiętaj, że to ma być takie najzwyklejsze zaświadczenie a nie specjalistyczne badania! Na zwykłej recepcie wystarczy! :!: Także nie wiem dlaczego Twoja pani doktor ma taki z tym problem. :?
tiptop pisze:to na dziennych się spotkamy Happy :O)
juz opłata poszła w obrót, foto też już mam , jesczze tylko lekarz i ślę dokumenty na dniach :o) o ile mi ktoś przez ten czas nie zajmnie ostatniej wolnej miejscówki na liście :? ....
No spotkamy się spotkamy! Nawet będziemy się kilka razy w tygodniu spotykać! Trzymam tę jedną jedyną miejscówkę specjalnie dla Ciebie! Przecież to niemożliwe jest, żeby Cię mogło wśród nas zabraknąć! :idea: :!: Tym bardziej, że u mnie plusuje się bardzo mocno za aktywne uczestnictwo na naszym skromnym, szkolnym forum! :idea: :!:
zielonyszerszen pisze: a w dziennych grupach na pewno spotkasz chcąc nie chcąc Happy :P
to dobra duszyczka która bierze pod swoje skrzydła zagubione duszyczki :twisted:
Ach dziękuję kolego, doprawdy aż się wzruszyłam. Jak to miło jak choć ktoś to jak się starasz docenia...

tiptop
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: tiptop » 11 cze (śr) 2008, 19:05:31

dzięki Happy- to ja się jeszcze nie raz tu odezwę, żeby kompletować sobie plusy :)

tiptop
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: tiptop » 11 cze (śr) 2008, 19:10:33

i już mam kolejne pytanie... czy ksero świadectwa LO musi być potwierdzone przez notariusza? czy taką pieczątkę za zgodnosć z orginałem po prostu w szkole mi wystawią???

ODPOWIEDZ