rekrutacja
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
rekrutacja
mam kilka pytań: czy sa jeszcze miejsca? ile kosztuje nauka w indywidualnym trubie nauczania? czy szkola zwalnia mezczyzn w wieku 24lat od wojska?
-
- Loża WSR
Nie badzmy od razu takimi pesymistami Agu. Przede wszystkim pobor jest zdaje sie 2 razy w roku.Szkola wydaje zaswiadczenia ktore przedstawia sie WKU. Na tej podstawie ta instytucja odracza pobor zwykle o rok. Na razie daleko nam do armii zawodowej i takie sa procedury. Nie slyszalem dotad o szkole ktora zwalnia od wojska. Nawet po studiach trzeba odbebnic przeszkolenie wojskowe no chyba ze sie jest w akademii medycznej tam sa troche inne zasady.
Ale widze ze rozmawiam z osoba zywotnie zainteresowana tą kwestia więc pewnie nawet lepiej ode mnie sie w tym orientujesz
Ale widze ze rozmawiam z osoba zywotnie zainteresowana tą kwestia więc pewnie nawet lepiej ode mnie sie w tym orientujesz
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
dzieki za wyczerpujace odpowiedzi
tak dopytuje (oczywiscie nie dla siebie )bo podobno jak ma sie wiecej niz 21 lat to tylko szkola wyzsza "zwalnia" (przedstawiasz papierek i odroczenie na rok) od wojska, a studium itp nie.
ja studiuje dziennie i zastanawiam sie czy dalabym rade na tej uczelni bez rezygnowania z tamtej a zaznaczam ze zajmuje duzo czasu...
tak dopytuje (oczywiscie nie dla siebie )bo podobno jak ma sie wiecej niz 21 lat to tylko szkola wyzsza "zwalnia" (przedstawiasz papierek i odroczenie na rok) od wojska, a studium itp nie.
ja studiuje dziennie i zastanawiam sie czy dalabym rade na tej uczelni bez rezygnowania z tamtej a zaznaczam ze zajmuje duzo czasu...
-
- Loża WSR
jak widze temat byl juz poruszany zreszta wlasnie przez Ciebie Agu Nie wiem czy sledzilas dyskusje do konca
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-2075-.html#2075
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-2075-.html#2075
-
- Nowy(a)
-
- akademiareklamy.edu.pl
po 24 roku życia pozostają tylko studia lub te "inne sposoby" - to jest oficjalny komunikat; nie ma problemu w wieku 20, 21, 22, 23 ale 24 już robi sie problematyczne
PS
to oczywiście informacja dla osób, któych główną motywacją jest potrzeba zwolnienia z WKU
pozdrawiam
PS
to oczywiście informacja dla osób, któych główną motywacją jest potrzeba zwolnienia z WKU
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 sie (czw) 2004, 10:32:56 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
Trudno wszystkiego dowiedziec sie na odleglosc Agu. Jesli jestescie zainteresowani WSR skorzystajcie z okazji ze w piatek i sobote sa dni otwarte. Chocby zeby dowiedziec sie jakie sa te mozliwosci
Przestrzegam tez przed poleganiem tylko i wylacznie na wirtualnych inforamcjach. Mozna sie naciac. Nie wszedzie znajdziesz tyle zyczliwych osob co u nas. Jedna z nowopowstalych szkol oferuje pieniadze za kazdego 'lebka'. Jesli znajdzie nasladowcow moze byc podobnie jak w przypadku funduszy emerytalnych. Gdy znajdziemy sie w szponach jednego z takich 'konsultantow'' moze byc nam trudno uzyskac rzetelne informacje. Zawsze lepiej sprawdzac u zrodla np w sekretariacie.
Przestrzegam tez przed poleganiem tylko i wylacznie na wirtualnych inforamcjach. Mozna sie naciac. Nie wszedzie znajdziesz tyle zyczliwych osob co u nas. Jedna z nowopowstalych szkol oferuje pieniadze za kazdego 'lebka'. Jesli znajdzie nasladowcow moze byc podobnie jak w przypadku funduszy emerytalnych. Gdy znajdziemy sie w szponach jednego z takich 'konsultantow'' moze byc nam trudno uzyskac rzetelne informacje. Zawsze lepiej sprawdzac u zrodla np w sekretariacie.
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru