porównanie szkół graficznych
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
porównanie szkół graficznych
Zrobiłem małe porównanie. Na początek powiem.. a nie. Na początek to się przywitam. Witek jestem, właśnie liceum skończyłem i zapalonym grafikiem jestem.
A już nie na początek powiem że zrobiłem małe porównanko. Pod spodem są adresy do szkół o których wiem że prowadzą takie kierunki:
www.szkolareklamy
www.vizja.net
www.wit.edu.pl
www.kupiecka.pl
Poprzeglądałem sobie pracki studentów i ze smutkiem stwierdzam że tak to ja już bez studiów prawie potrafie.
http://little_tig3r.shadowness.com - tu jest kilka moich pracek
U was pracki są najleprze z tych co widzialem ale wolałbym szkołe gdzie praki są na poziomie www.depthcore.com Znacie może taką??
Kiedy wybieraliście szkołę napewno sobie porównywaliście, a ja bym był baardzo wdzięczny za linki do konkurencji (no cóż)
A już nie na początek powiem że zrobiłem małe porównanko. Pod spodem są adresy do szkół o których wiem że prowadzą takie kierunki:
www.szkolareklamy
www.vizja.net
www.wit.edu.pl
www.kupiecka.pl
Poprzeglądałem sobie pracki studentów i ze smutkiem stwierdzam że tak to ja już bez studiów prawie potrafie.
http://little_tig3r.shadowness.com - tu jest kilka moich pracek
U was pracki są najleprze z tych co widzialem ale wolałbym szkołe gdzie praki są na poziomie www.depthcore.com Znacie może taką??
Kiedy wybieraliście szkołę napewno sobie porównywaliście, a ja bym był baardzo wdzięczny za linki do konkurencji (no cóż)
-
- Loża WSR
stary najlepsze prace to sa chyba z oczywistych wzgledow nei publikowane bo ida na konkursy i do agencji A to co zostaje to zwykle niczym nei wyrozniajace sie prace na dobrym (tylko) poziomie i sa to prace tzw. dodatkowe czyli nie robione do i na zajeciach tylko w domciu tak "do szuflady". Poza tym nie znam dobrych studkiow oprocz ASP graficznych..... O ile wogule jakies takie istnieja ktore sa na poziomie jaki chcesz aby mialy. Pozdrawiam
-
- akademiareklamy.edu.pl
naszym problemem jest to, ze słuchacze zabierają - zgodnie z umowa prace do domu, by poszerzać swoje portfolio, zostają więc takie, których nikt nie chce . pomijam epizody kasowania dysków z danymi rok i 4 lata temu przez ...
Myslę, że poziom prac zresztą pokazywanych nie ma znaczenia, w związku z tym, że zającia mają charakter indywidualnych korekt - poza wykładami naturalnie - możesz stworzyć arcydzieło, mimo, ze kolega obok "fałszuje" nieznośnie.
Zważywszy na to ile osób od nas dostaje się co roku na Akademię, stwierdzam, że poziom prac nas satysfakcjonuje
Dodatkowo, to co jest zaletą naszego systemu, to to, że mozesz sobie włączać do programu grafiki wybrane przez siebie zagadnienia z fotografii i realizacji tv - jako żywo te dziedziny sie wzajemnie uzupełniają.
PS
Swoja droga gratuluję prac, jednak o optymalizacji strony i jej pozycjonowaniu mógłbys się jeszcze sporo nauczyć - czyli jest dla nas jakaś szansa.
Myslę, że poziom prac zresztą pokazywanych nie ma znaczenia, w związku z tym, że zającia mają charakter indywidualnych korekt - poza wykładami naturalnie - możesz stworzyć arcydzieło, mimo, ze kolega obok "fałszuje" nieznośnie.
Zważywszy na to ile osób od nas dostaje się co roku na Akademię, stwierdzam, że poziom prac nas satysfakcjonuje
Dodatkowo, to co jest zaletą naszego systemu, to to, że mozesz sobie włączać do programu grafiki wybrane przez siebie zagadnienia z fotografii i realizacji tv - jako żywo te dziedziny sie wzajemnie uzupełniają.
PS
Swoja droga gratuluję prac, jednak o optymalizacji strony i jej pozycjonowaniu mógłbys się jeszcze sporo nauczyć - czyli jest dla nas jakaś szansa.
-
- Czasami coś napisze
dzięki za info. swoją drogą to mam teraz do wyboru iść do was i czegoś się nauczyć albo do kilku innych szkółek (jest jeszcze pare których wcześniej nie rzuciłem z linkami) gdzie w sumie to szczególnych rewelacji nie ma pomijając fakt że wychodze z tyt magistra. Mam życiowy dylemat. Polecieć na ty magistra i kuć niepotrzebnie całą mase dodatków (fizyka, matematyka) które są wymagane niestety. Albo doszlifować warsztat, który itak moge poleprzyć siedząc w internecie. Pewnie pujde do was, a potem najwyżej coś zuupełnie jak mi nie będzie pasować.
ps co do mojej stronki to nie jest taka do końca moja stronka. To nie jest zwykła strona gdzie można wrzucać swoje htmle i skrypty. To jest jedna z wielu stron użytkowników www.hsadowness.com. Nie miałęm za dużo możliwości jeśli chodzi o pozycjionowanie bo do dyspozycji mam tylko jedną stronę (html)
chociaż o pozycjionowaniu też chętnie coś sie dowiem bo robie swoją stronke domową (tak, dokładnie taką jak wiele innych dziadowych stronek o jej właścicielach)
ps co do mojej stronki to nie jest taka do końca moja stronka. To nie jest zwykła strona gdzie można wrzucać swoje htmle i skrypty. To jest jedna z wielu stron użytkowników www.hsadowness.com. Nie miałęm za dużo możliwości jeśli chodzi o pozycjionowanie bo do dyspozycji mam tylko jedną stronę (html)
chociaż o pozycjionowaniu też chętnie coś sie dowiem bo robie swoją stronke domową (tak, dokładnie taką jak wiele innych dziadowych stronek o jej właścicielach)
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
już nie wytrzymam!
kurcze gościu /Witku, nie wiem czy masz mature ale masz straszne problemy z ortografią. Jeśli nie masz maturki to lepiej ją zdaj i dopiero przyjdź do szkoły, ponierważ tutaj też są zajęcia teoretyczne: wkuwanie, PISANIE! etc Albo załatw sobie zaświadczenie o dysgrafii bo to jest okropne czytać takie texty ...w co drugim wyrazie jest taki byk że szok! Nie tłumacz się, że nie masz stałego łącza i że szybko musisz pisać, jak to oznajmiłeś kiedy pojechałeś po naszym koledze z WSRu z zazdrością że wygrał citroena za slogan reklamowy Alberta! Slogan był wpytkę jak dla Alberta, a ty jesteś młodym nieokrzesanym człowieczkiem i wybierz sobie jaką kolwiek szkołę, nikt nie będzie namawiał Ciebie do tej, bo tu chodzą naprade super mózgi i naprawde trzeba siętroche pouczyć, bo za samo klikanie na kompie nie przechodzi się semestrów, bye