witam wszystkich,
tak sobie czytam od kilku h wasze forum i jestem coraz bardziej zainteresowany wybraniem tej własnie uczelni atmosferka jest gitas ale nie uslyszalem odp na kilka powaznych pytań, napiszcie prosze coś o poziomie nauczania (tylko konkretnie prosze) najlepiej zeby to studenci sie wypowiedzieli nie wykladowcy i jeszcze jedno czy ciezko po tym wyrwać prace, mam nadzieje ze wiekszosc uczniow nie konczy na bruku zainteresowany jestem realizacja telewizyjna i filmowa, nie widzialem jeszcze zadnej osoby z tego kierunku, jakos dziwnie. prosze o konkrety. a i jeszcze jedno ile jezykow jest obowiązkowych
no to tyle THX
narta
jak odpowiecie to jestem z wami !!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Zaczyna działać
-
- Wyrocznia WSR
-
- Zawsze coś napisze
W tej szkole wiele od ciebie zależy i np. poziom nauczania bo możesz bardzo wiele wynieśc lub po prostu "przejść".
Angielski i programy internetowe są z podziałem na zaawansowane i nie (angielski ma 8 poziomów).
Ps. błagam nie pisz "narta" - nienawidzę takich określeń
Z kierunku filmowego też są osoby i się wypowiadają po prostu możesz nie wiedzieć kto jest kto Ale to chyba oczywiste, że najwięcej na forum jest osób z Grafiki
Angielski i programy internetowe są z podziałem na zaawansowane i nie (angielski ma 8 poziomów).
Ps. błagam nie pisz "narta" - nienawidzę takich określeń
Z kierunku filmowego też są osoby i się wypowiadają po prostu możesz nie wiedzieć kto jest kto Ale to chyba oczywiste, że najwięcej na forum jest osób z Grafiki
-
- akademiareklamy.edu.pl
grafika rządzi
co do poziomu, jesli chodzi o wywkładowców, to mam wrażenie jest lepiej niż ok!
jesli chodzi o ludzi, oni sami decyduja jakie przedmioty wybierają, ile i jak się do nich przygotowują - np. jak ktos na zaliczenie robi projekt, nad którym powinien pracować semestr lub co najmniej kilka tygodni w jedną noc, to sam określa swój poziom...
skala ocen jest od 1 do 6 i zaliczyc nie może chyba tylko ta osoba, która kompletnie olewa i zwyczajnie wogóle nie przychodzi
co do pracy, rzeczy maja się tak, że dla osób z kwalifikacjami ofert jest bez liku - szczególnie z grafiki ale nie tylko, najtrudniej jest załatwic praktyki ale i te szkoła kazdemu oferuje
większość agencji zwyczajnie mówi, ze nie ma czasu przyjmowac kogoś kim trzeba się zajmowac i szuka osób z portfolio i konkretnymi umiejetnosciami
a co do słów senqa mam tylko jedna odpowiedż - guzik prawda - kazdy ma to, na co sobie zapracował, ponadto wystarczy zerknąc na tablice ogłoszeń w szkole i pofatygowac się na interview
jesli chodzi o ludzi, oni sami decyduja jakie przedmioty wybierają, ile i jak się do nich przygotowują - np. jak ktos na zaliczenie robi projekt, nad którym powinien pracować semestr lub co najmniej kilka tygodni w jedną noc, to sam określa swój poziom...
skala ocen jest od 1 do 6 i zaliczyc nie może chyba tylko ta osoba, która kompletnie olewa i zwyczajnie wogóle nie przychodzi
co do pracy, rzeczy maja się tak, że dla osób z kwalifikacjami ofert jest bez liku - szczególnie z grafiki ale nie tylko, najtrudniej jest załatwic praktyki ale i te szkoła kazdemu oferuje
większość agencji zwyczajnie mówi, ze nie ma czasu przyjmowac kogoś kim trzeba się zajmowac i szuka osób z portfolio i konkretnymi umiejetnosciami
a co do słów senqa mam tylko jedna odpowiedż - guzik prawda - kazdy ma to, na co sobie zapracował, ponadto wystarczy zerknąc na tablice ogłoszeń w szkole i pofatygowac się na interview