2 specjalizacje na zaocznych
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
2 specjalizacje na zaocznych
Witam od września będę studentką strategii reklamy i pr. Zastanawiałam się także nad drugą specjalizacją, tj. fotografia reklamowa. Zastanawiam się czy na studiach zaocznych jest to możliwe.
Moje drugie pytanie brzmi czy zjazdy na studiach zaocznych w WSR są co tydzień czy co dwa tygodnie.
Dziękuję za odpowiedzi Natalunia
Moje drugie pytanie brzmi czy zjazdy na studiach zaocznych w WSR są co tydzień czy co dwa tygodnie.
Dziękuję za odpowiedzi Natalunia
-
- Loża WSR
Zjazdy sa co 2 tygodnie no chyba ze jakies swieta wypadaja. Wtedy moze byc nawet 3 tygodnie przerwy
Wiesz Natalunia problem z 2 specem na zaocznych polega na tym ze obowiazkowe zajecia wszystkich specjalizacji sa w niedziele w tych samych godzinach. Takze kolejna specjalizacja moim zdaniem wchodzi w rachube raczej na dziennych (SR - poniedzialek, foto - wtorek) albo w mixie dzienne-zaoczne...
Wiesz Natalunia problem z 2 specem na zaocznych polega na tym ze obowiazkowe zajecia wszystkich specjalizacji sa w niedziele w tych samych godzinach. Takze kolejna specjalizacja moim zdaniem wchodzi w rachube raczej na dziennych (SR - poniedzialek, foto - wtorek) albo w mixie dzienne-zaoczne...
-
- Loża WSR
Jest na stronie ale z doswiadczenia wiem ze trudno znalezc
Badania reklamy, Strategia reklamy, Planowanie mediów, Strategia PR,
Zarządzanie personelem, Handel zagraniczny, Socjologia reklamy, Warsztaty dziennikarskie, Marketing polityczny.
W niedziele sa tez przedmioty wspolne dla calego roku np takie jak reklama tv, reklama prasowa, marketing, psychologia reklamy.
Dodatkowe przedmioty to obowiazek ale i przyjemnosc Chodzi o to ze musi wyrobic okreslona ilosc przedmiotow fakultatywnych. Ale mozna sie nudzic (choc tutaj to prawie niemozliwe) a mozna sie calkiem dobrze bawic (i uczyc przy tym).
W tym roku moja kolezanka prowadzila np takie zajecia jak: Autoprezentacja, Kreatywnosc w reklamie czy trening kreatywnosci. Sa tez zajecia z copywritingu, namingu, zarzadzania czasem. A w tym roku byl nawet przedmiot: Kino offowe.
Wpadnij moze kiedys na dni otwarte (nawet jak sie juz zapisalas) to dowiesz sie i zobaczysz wiecej
Badania reklamy, Strategia reklamy, Planowanie mediów, Strategia PR,
Zarządzanie personelem, Handel zagraniczny, Socjologia reklamy, Warsztaty dziennikarskie, Marketing polityczny.
W niedziele sa tez przedmioty wspolne dla calego roku np takie jak reklama tv, reklama prasowa, marketing, psychologia reklamy.
Dodatkowe przedmioty to obowiazek ale i przyjemnosc Chodzi o to ze musi wyrobic okreslona ilosc przedmiotow fakultatywnych. Ale mozna sie nudzic (choc tutaj to prawie niemozliwe) a mozna sie calkiem dobrze bawic (i uczyc przy tym).
W tym roku moja kolezanka prowadzila np takie zajecia jak: Autoprezentacja, Kreatywnosc w reklamie czy trening kreatywnosci. Sa tez zajecia z copywritingu, namingu, zarzadzania czasem. A w tym roku byl nawet przedmiot: Kino offowe.
Wpadnij moze kiedys na dni otwarte (nawet jak sie juz zapisalas) to dowiesz sie i zobaczysz wiecej
-
- Początkujący(a)
Znowu ja. Znowu z pytaniem.
Dwie specjalizacje - na dziennych.
Strategia Reklamy i Grafika.
Obie w poniedziałek.
Już mi jeden przemiły Pan powiedział, że ni w cholerę, no ale może jednak?!
Jakoś to załatwić?! Upchać jednego drania między drugiego?!
Indywidualnym tokiem nauczania też tego nie załatwię?!
Obie w poniedziałek.
-
- Loża WSR
tylko klonowanie CI na to pozwoli.addergeddon pisze:Znowu ja. Znowu z pytaniem.
Obie w poniedziałek.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
Ooo...
No to pytanie inne - czy można samemu dobrać sobie program studiów?! Połączyć strategię z grafiką i jeszcze kilkoma innymi przedmiotami?! Na przykład w dniach przedmiotów specjalizacyjnych nie iść o 14.00 na jakąś Historię Platońskiej Strategii Reklamy, tylko na Grafikę W Gazetach Erotycznych?! Ot, przykładowo.
No to pytanie inne - czy można samemu dobrać sobie program studiów?! Połączyć strategię z grafiką i jeszcze kilkoma innymi przedmiotami?! Na przykład w dniach przedmiotów specjalizacyjnych nie iść o 14.00 na jakąś Historię Platońskiej Strategii Reklamy, tylko na Grafikę W Gazetach Erotycznych?! Ot, przykładowo.
-
- Loża WSR
to nie są studia to po pierwszeaddergeddon pisze:Ooo...
musisz zaliczyć dane przedmioty programowe z danej specjalizacji , więc jeżeli zamienisz sobie któryś przedmiot z jednej specjalizacji na inny z drugiej to zostaje Ci dziura wielka dziura ponieważ przedmioty są jedno semestralne .