kiedy jak i co wyniki rekrutacji :?:
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
kiedy jak i co wyniki rekrutacji :?:
bo ja niewiem
-
- Loża WSR
Re: kiedy jak i co wyniki rekrutacji :?:
nie za bardzo wiem o co Ci chodzi ale jeżeli złożyłeś dokumenty w sekretariacie i zostały przyjęte to oznacza że zostałeś przyjęty ponieważ obowiązuje kolejnośc zgłoszeń.piotr pisze: bo ja niewiem
nie ma możliwości że składasz dokumenty a ktoś później ze szkoły zadzwoni i powie Ci że nie zostałeś przyjęty.
pozdrawiam
-
- Początkujący(a)
to ja juz jestem u was?:D no jesli tak to spoko, myslalem ze to inaczej bedzie... pierwsyz raz mialem okazje skladac wsyztko sam i wogóle więc moge niebyc swiezy w temacie i ogarniety...
jak to potem wygląda? jak juz jest np. ten październik... to te wszystkie przedmioty i jak to jest rozrzucone w czasie to sie dowiaduje dop. wtedy jak przyjdzie sie pierwsz. dnia czy jakos wczesniej sie moge dowiedizeć? i kiedy te 3 przedmioty dodatkowe można se wybrać?
huh sory za pytania w takiej ilosci:D
jak to potem wygląda? jak juz jest np. ten październik... to te wszystkie przedmioty i jak to jest rozrzucone w czasie to sie dowiaduje dop. wtedy jak przyjdzie sie pierwsz. dnia czy jakos wczesniej sie moge dowiedizeć? i kiedy te 3 przedmioty dodatkowe można se wybrać?
huh sory za pytania w takiej ilosci:D
-
- Loża WSR
Piotrze wszystkie szczegóły dowiesz się na rozpoczęciu roku.
na pewno jeżeli jesteś w SG lub SR to masz zajęty poniedziałek od 8.30 do 17.00 jeżeli FOTO lub TV to wtorek.
środa, czwartek, piątek to trzy dni gdzie się wybiera przedmioty dodatkowe.
listę tych przedmiotów dostaniesz na rozpoczęciu roku i wybierasz je sam.
jeżeli już wybierzesz sobie konkretne przedmioty to wtedy przychodzisz właściwego dnia na konkretną godzinę i zapisujesz się na dany przedmiot u wykładowcy.
pamiętaj tylko że II rok ma pierwszeństwo.
ale nie martw się wszystkie przedmioty są jedno semestralne i duża ich częśc jest powtórzona w następnym semestrze.
na pewno jeżeli jesteś w SG lub SR to masz zajęty poniedziałek od 8.30 do 17.00 jeżeli FOTO lub TV to wtorek.
środa, czwartek, piątek to trzy dni gdzie się wybiera przedmioty dodatkowe.
listę tych przedmiotów dostaniesz na rozpoczęciu roku i wybierasz je sam.
jeżeli już wybierzesz sobie konkretne przedmioty to wtedy przychodzisz właściwego dnia na konkretną godzinę i zapisujesz się na dany przedmiot u wykładowcy.
pamiętaj tylko że II rok ma pierwszeństwo.
ale nie martw się wszystkie przedmioty są jedno semestralne i duża ich częśc jest powtórzona w następnym semestrze.
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
programy informatyczne są od środy do piątku więc istnieje możliwość kombinacji rożnych przedmiotów i programów.addergeddon pisze:Pytanie z serii błyskotliwych, acz koniecznych: Czy jeśli robię Strategię Reklamy i chcę dodatkowo zaliczyć kilka przedmiotów z Grafiki a obie specjalizacje są tego samego dnia, to pozamiatane, czy może te wszystkie 3DS Max i inne Corele są też od środy do piątku?!
a co do przedmiotów obowiązkowych które odbywają się w tym samym dniu i w tych samych godzinach:
- jak to napisałaś pozamiatane chyba że się sklonujesz
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
oj Piotruś Piotruś przed szkołą jest duży trawnik więc rozbij sobie tam namiot i nie wracaj do domu bo nie ma po co .piotr pisze:ha! ja tez mam błyskotliwe pytanie...byc moze zabardzo błyskotliwe:d ale moze to juz kwestia tego ze mam 2;48 na zegarku...
grafika............
środa, czwratek, piątek
bez soboty i niedzieli?
zawsze będziesz pierwszy i wtedy będziesz mógł spęcać w szkole czas od 8.30 do 20.30