Kto na SR od września? Intergracja.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Kto na SR od września? Intergracja.
Mam na imię Magda i jestem reklamoholiczką....
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Reklamoholizm
To że jesteś reklamoholiczką to nie musiałaś dodawać. Witaj wśród swoich. Innych osób tutaj nie ma. A jeżeli ktoś napisze Ci, że on/ona nim/nią nie jest - nie wierz w to. Rozpoznaj to i zdemaskuj jako próbę zrobienia Cię w konia lub ewentualnie wpuszczenia w maliny.
Specjalizacja SR? Very good choice (termin techniczny angielski dla Słuchaczy obcojęzycznych).
Specjalizacja SR? Very good choice (termin techniczny angielski dla Słuchaczy obcojęzycznych).
-
- Czasami coś napisze
-
- Wyrocznia WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert
Dziękuję, zajmuję się czymś zdecydowanie poważniejszym, a zamierzam jeszcze bardziej
A poważnie- co można robić po SR, oprócz tego, co wymieniłem? (Po foto też nic, zapewniam).
Freud: ale mimo tego, że po foto też raczej wiele się nie zdziała, przynajmniej tok zajęć jest sensowny
A jeszcze poważniej: mimo, że jestem zdecydowanym wrogiem Photoshopa, mówię: ludzie, kończcie SG. Nic lepszego obecnie nie można, na rynku jest takie parcie na grafików, że bania mała.
A poważnie- co można robić po SR, oprócz tego, co wymieniłem? (Po foto też nic, zapewniam).
Freud: ale mimo tego, że po foto też raczej wiele się nie zdziała, przynajmniej tok zajęć jest sensowny
A jeszcze poważniej: mimo, że jestem zdecydowanym wrogiem Photoshopa, mówię: ludzie, kończcie SG. Nic lepszego obecnie nie można, na rynku jest takie parcie na grafików, że bania mała.
-
- Ekspert
SR zaoczne?
Nati :):)
a kto idzie na zaoczne?!
a kto idzie na zaoczne?!
-
- Nowy(a)