Realizacja Filmowa i Telewizyjna

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
TylerDurden
Nowy(a)

Realizacja Filmowa i Telewizyjna

Post autor: TylerDurden » 07 lip (sob) 2007, 10:59:12

Na początek witam wszystkich i od razu zapytuję.Czy w WSR istnieje mozliwośc uczęszczania na kierunek Realizacji filmowej i telewizyjnej w systemie zaocznym i jaki jest limit przyjeć?Jak wygląda nauka na tym kierunku, tzm czy duzo jest zajęc praktycznych i czy naprawdę mozna czegos sie nauczyć?Ostatnie pytanie dotyczy możliwości noclegów dla ludzi z poza Warszawy podczas zjazdów - czy jest taka mozliwość? Dzieki za jakiekolwiek opinie na ten temat.

TylerDurden
Nowy(a)

Post autor: TylerDurden » 10 lip (wt) 2007, 19:14:34

I co nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: Realizacja Filmowa i Telewizyjna

Post autor: Happy » 11 lip (śr) 2007, 08:52:20

TylerDurden pisze:Na początek witam wszystkich i od razu zapytuję.Czy w WSR istnieje mozliwośc uczęszczania na kierunek Realizacji filmowej i telewizyjnej w systemie zaocznym i jaki jest limit przyjeć?
My też witamy i od razu odpowiadamy. Tak istnieje taka możliwość. Limit każdorazowo określa dyrekcja szkoły. W tej chwili na zaoczych jest jeszcze 9 miejsc na tę specjalizację. Zajęcia są i praktyczne i teoretyczne. Zapraszamy na Dni Otwarte. Wtedy Wykładowca szczegółowo opowiada co się dzieje i co się robi na poszczególnych specjalizacjach! :idea:

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 23 lip (pn) 2007, 15:56:49

Ostatnie pytanie dotyczy możliwości noclegów dla ludzi z poza Warszawy podczas zjazdów - czy jest taka mozliwość? Dzieki za jakiekolwiek opinie na ten temat.
Meh ... ja jestem z Warszawy a i tak pare "nocek" w WSRze miałem :) ...

a na serio - co jakiś czas zdarzają się osoby w WSR które poszukują współlokatorów / mieszkań ... wystarczy dobrze się za tym zakręcić na forum, ewentualnie dać ogłoszenie na tablicy już w trakcie roku ...

ODPOWIEDZ