CV i zdięcie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
CV i zdięcie
Cześć złożyłem wszystkie papiery do szkoły lecz z braku czasu i zbyt dużych obowiązków zapomniałem wysłać CV i jednego zdięcia czy moje podanie zostało rozpatrzone i zostałem przyjęty i mogę dostarczyć w-w
-
- Zaczyna działać
puk puk ja też jeszcze w sparawie zdjęć
wysłałam je poczta poleconym
pytanko do Szanownego Sekretariatu
czy dotarły
mój nick = sie moje imie i nazwisko
pozdrawiam
pytanko do Szanownego Sekretariatu
czy dotarły
mój nick = sie moje imie i nazwisko
pozdrawiam
-
- Zaczyna działać
hm...uśmiech
no i się zaraczyłam ...na ament
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Loża WSR
A ja tak w kwestii formalnej. Czy moze obok nazwiska jestes tez Monika zodiakalnym Rakiem? No statystycznie szansa na to jest ok 1/12 prawda. Bo wiesz mamy tu w szkole i na forum calkiem spory Klubik i szukamy nowych klubowiczow
PS. Ciekawostka. Ostatnim razem jedna panna (znaczy sie nie zodiakalna) tutaj na forum mimo ze w dowodzie niby byla Raczkiem to w istocie okazala sie Lwem
PS. Ciekawostka. Ostatnim razem jedna panna (znaczy sie nie zodiakalna) tutaj na forum mimo ze w dowodzie niby byla Raczkiem to w istocie okazala sie Lwem
-
- Zaczyna działać
w sprawie znaków zodiaku
hm... sprawa jest prosta a zarazem skomplikowana oficjalnei jestem rybą z ascendentem w raku ale za w twórczości jestem koziorożcem a w miołości wodnikiem - to powiedziała mi dawnymi lata pani astrolog
to kim ja jestem????
to kim ja jestem????
-
- Bywalec
-
- Zaczyna działać
hm
człowiek to natura złozona więc
w bogactwie siła
kolorowo nie znaczy schizofrenicznie
pozdawiam
w bogactwie siła
kolorowo nie znaczy schizofrenicznie
pozdawiam
-
- Zaczyna działać
jeszcze jedno pytanko
przeczytałam na forum
Informujemy, że powyższe zasady wynikają z faktu, iż w ramach WSR funkcjonują dwie odrębne szkoły, które prowadzą dwie różne dokumentacje!
prożba o wyjaśnienie
bo raz czytam warszawska Szkoła Reklamy a raz Warszawaska Akademia Reklamy, Fotografii i Filmu - to gdzie ja będe uczęszczać (TV) ?
Informujemy, że powyższe zasady wynikają z faktu, iż w ramach WSR funkcjonują dwie odrębne szkoły, które prowadzą dwie różne dokumentacje!
prożba o wyjaśnienie
bo raz czytam warszawska Szkoła Reklamy a raz Warszawaska Akademia Reklamy, Fotografii i Filmu - to gdzie ja będe uczęszczać (TV) ?
-
- Ekspert
Re: jeszcze jedno pytanko
Do WSR Warszawskiej Szkoly ReklamyMonika Rak pisze:przeczytałam na forum
prożba o wyjaśnienie
A te dwie dokumentacje to pewnie tycza sie dziennych i zaocznych, ale nie jestem pewna
A to Warszawaska Akademia Reklamy, Fotografii i Filmu czy Warszawska Szkoła Reklamy, to pewnie a'la TVP1 i Jedynka :D