No i po bólu
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
No i po bólu
Dla wszystkich tych co jeszcze idą jutro na Dzień Otwarty , nie ma czego się bać IDŹCIE - nie będziecie żałować żadnej sekundy w progach WSR. Ja wczoraj byłem pierwszy raz i choć czułem się początkowo jak kołek i choć sam nie należę za bardzo do ludzi zbyt otwartych , to byłem zachwycony. Część oficjalna była bardzo pouczająca sama w sobie , prowadzący super człowiek a w części nieoficjalnej ( nie mogę pisać jakiej ) Zwanej PIWO, ( poczytać trzeba post Dzień Otwarty ), można pogadać z ludźmi z WSR jak wygląda to od środka. Poprostu super. Ci co się zastanwiają czy iść , idźcie, idźcie pijcie , tfu znaczy idźcie zobaczcie NAPRAWDĘ WARTO
PS: pozdrowienia dla ekipy WSR
PS: pozdrowienia dla ekipy WSR
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
Różowo złota i błyszcząca do tego. Dziekuję Seize, nie wiedziałam, że masz o mnie takie dobre zdanie. Miło mi. Cineeek daaajesz, jak to mówi Paziu ujarzmij bestię.seize pisze:Happy nie ma co się bać to poczciwa różowiutka kobietka
Ale jak Ona zechce to wyciśnie z Ciebie co tylko będzie chciała, nawet jak się sprężysz i zassiesz w duchu że 'nie, będę milczał'
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
No ba bo ja zawsze chciałam być cichą, grzeczną dziewczynką. I na "dojrzałość" marzenia się spełniają! No a ujarzmionko tak, ale chyba nie ma co bo ja jestem grzeczna i bardzo! bardzo! nieśmiała jak każdy koziołek.
Robi dzięki, że mi powiedziałeś/przypomniałes o koncercie "Ich czworo" Michał i jego kilka żon , chętnie posłucham sobie. I PS. Nie jestem w domu więc nie mam tu GG.
Robi dzięki, że mi powiedziałeś/przypomniałes o koncercie "Ich czworo" Michał i jego kilka żon , chętnie posłucham sobie. I PS. Nie jestem w domu więc nie mam tu GG.