Kilka pytań o rozpoczęcie roku
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Kilka pytań o rozpoczęcie roku
kilka prostych pytań, rozpoczęcie to już sie dowiedziałem, że jest 1 września ale nigdzie nie mogę znaleźć o której godzinie, wdzięczny byłby jakby ktoś mi ją podał. chciałbym też wiedzieć jak ten pierwszy dzień wygląda czy jest on jakiś odświętny czy po prostu ludzie spotykają sie w grupach czy normalnie lekcje już lecimy? wdzięczny jeśli ktoś mi w miarę szybko odpisał bo w następny weekend przeprowadzam sie do warszawy i nie będę miał już netu, więc z góry dzięki.
-
- Ekspert
pierwszego dnia jest spotkanie ogólne z Prezesem, p. Dyrektor / przedstawicielstwem kadry
spotkanie z informatykiem który opowie jeszcze raz wszystko jak informatyka będzie tu wyglądać
test z angielskiego - obowiązkowy ale niezapowiedziany ;P który przypisuje Was do jednego z ośmiu poziomów nauczania
pierwsze spotkanie w specjalizacjach.
i chyba coś jeszcze - ciężko sobie przypomnieć
pokopcie na forum - niedawno Sławek Wojtkowski odpisywał komuś dość szczegółowo na podobne pytanie.
cały dzien będzie umiarkowanie formalny więc garnitur przy 30 stopniach nie jest wymagany
spotkanie z informatykiem który opowie jeszcze raz wszystko jak informatyka będzie tu wyglądać
test z angielskiego - obowiązkowy ale niezapowiedziany ;P który przypisuje Was do jednego z ośmiu poziomów nauczania
pierwsze spotkanie w specjalizacjach.
i chyba coś jeszcze - ciężko sobie przypomnieć
pokopcie na forum - niedawno Sławek Wojtkowski odpisywał komuś dość szczegółowo na podobne pytanie.
cały dzien będzie umiarkowanie formalny więc garnitur przy 30 stopniach nie jest wymagany
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Terminarz rozpoczęcia roku szkolnego 2008/2009
grupy dzienne znajdziecie pod adresem:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-126567.html#126567
grupy dzienne znajdziecie pod adresem:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-126567.html#126567
-
- Zaczyna działać
wez przestan! uprzedzam od razu, zebys nie popelnila tego samego bledu, co ja rok temu:Ptiptop pisze:a skoro uroczyste rozpoczęcie roku, to strój też uroczysty obowiązuje???czy tak każdy wg własnego miemania???
przyjdz normalnie ubrana. ja przyszedlem "galowo" i sie czulem jak kretyn nie to, ze jakas nowosc, haha, ale mimo wszystko
zatem ubranko zwyczajne acz troche lepsze
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR