Zajęcia w piątek dla zaocznych ?

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Patris
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Zajęcia w piątek dla zaocznych ?

Post autor: Patris » 29 wrz (pn) 2008, 12:11:59

Czy jest możliwa sytuacja , ze ktoś z zaocznych będzie uczęszczał na zajęcia w piątek po południu, tak np jak w tym linku
http://wsr.pl/ftopict-6021.html

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Re: Zajęcia w piątek dla zaocznych ?

Post autor: megejra » 29 wrz (pn) 2008, 12:30:18

Patris pisze:Czy jest możliwa sytuacja , ze ktoś z zaocznych będzie uczęszczał na zajęcia w piątek po południu, tak np jak w tym linku

to jest plan z poprzedniego semestru (2007/2008)

teraz jest semestr jesienno-zimowy 2008/2009 :roll:
i niestety nie ma zajęć w piątki... przez to, że nas porozdzielali

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Warsztaty branżowe

Post autor: aw » 29 wrz (pn) 2008, 12:44:57

W roku akademickim 2008/2009
w piątki w związku z rewolucją w planie - zarówno grup zaocznych jak i dziennych - odbywają się całodniowe warsztaty na przemian filmowe, fotograficzne, graficzne, strategiczne, prowadzone przez zaproszone do szkoły wybitne osobistości świata reklamy i sztuki.

Kwalifikacja na te zajęcia odbywa się - po opublikowaniu przez szkołę tematu spotkania - poprzez każdorazowe osobiste zgłoszenie woli uczestnictwa w sekretariacie.

Listę uczestników akceptuje i podaje do publicznej wiadomości dyr. szkoły kierując się kwalifikacjami uczestników i ich postawą. Dla przykładu:
- jeśli to będzie warsztat z Franciszkiem Starowieyskim pierwszeństwo będą mieli przedstawiciele grup graficznych
- jesli ktoś zapisał się wcześniej na jakiś warsztat i nie pojawił się, jego szanse w kolejnych próbach dramatycznie maleją.

W warsztatach tych w równym stopniu mogą uczestniczyć przedstawiciele grup zaocznych i dziennych.
Ostatnio zmieniony 29 wrz (pn) 2008, 13:14:30 przez aw, łącznie zmieniany 2 razy.

Patris
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Re: Zajęcia w piątek dla zaocznych ?

Post autor: Patris » 29 wrz (pn) 2008, 12:57:37

megejra pisze:
Patris pisze:Czy jest możliwa sytuacja , ze ktoś z zaocznych będzie uczęszczał na zajęcia w piątek po południu, tak np jak w tym linku

to jest plan z poprzedniego semestru (2007/2008)

teraz jest semestr jesienno-zimowy 2008/2009 :roll:
i niestety nie ma zajęć w piątki... przez to, że nas porozdzielali

Tak,wiem ze jest semestr jesienno-zimowy 2008/2009, zdązyłam to zauważyć :-)
Chodziło mi raczej o odniesienie się do takiej możliwosci jak w linku.

Bardzo szkoda że takiej możliwości nie ma :(

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 29 wrz (pn) 2008, 13:13:20

Celem zajęć piątkowych w zeszłym roku było rozładowanie liczebności grup na zajęciach warsztatowych i fakultatywnych. W tym roku nie ma czego rozładowywać, poniewaz specjalizacje zostały rozdzielone. Możesz korzystać z zajęć dodatkowo w przestepnych sobotach lub niedzielach, gdy twoja specjalizacja nie ma zajęć, zwiększając w ten sposób swój kalendarz zajęć.
To rozwiązanie to wielokrotnie więcej szans dla zaocznych niż zajęcia popołudniowe w piątek. Ponadto wspomniane piątkowe zajęcia nie cieszyły się specjalnym obłożeniem + premiowały osoby z Warszawy, więc nie lamentujmy po nich skoro ich nie ma i nie będzie.

Patris
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Patris » 29 wrz (pn) 2008, 13:41:18

Nie wiem czemu nie miały obłożenia tamte zajęcia bo dla mnie bardziej sensowne byłoby wzięcie dnia wolnego na piątek, skoro i tak przyjeżdżam do Warszawy, niż jechać znowu na kolejny wekend.
Ale jak nie ma to nie ma. Mam nadzieje że te warsztaty o których pisałeś/aś wypalą bo dla nas zaocznych każda możliwość dodatkowych zajęć jest bardzo cenna :lol:

ODPOWIEDZ