Pytanie o dzienne zajęcia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Pytanie o dzienne zajęcia
Witam
Mam takie pytanie planuję się wybrać do tej szkoły tylko zastanawiam się czy na dziennie czy na zaoczne.
Bo mam niestety kawałek do przejechania
Czy w przypadku zajęci dziennych trzeba od poniedziałku do piątku przyjeżdżać do szkoły czy są jakieś dni wolne.
I czy codziennie na zajęcia trzeba przybywać na 8 ?
Mam takie pytanie planuję się wybrać do tej szkoły tylko zastanawiam się czy na dziennie czy na zaoczne.
Bo mam niestety kawałek do przejechania
Czy w przypadku zajęci dziennych trzeba od poniedziałku do piątku przyjeżdżać do szkoły czy są jakieś dni wolne.
I czy codziennie na zajęcia trzeba przybywać na 8 ?
-
- Bywalec
Zajęcia dzienne są od poniedziałku do czwartki, piątek jest wolny, chyba, że ktoś zamiast drugiego języka wybrał rozszerzony angielski, to w ten dzień ma lektoraty, ale one są chyba nie co tydzień (tu nie wiem, bo nie mam).
Plan ustalamy sobie sami oprócz poniedziałku i dnia obowiązkowego (w zależności od specjalizacji jest to inny dzień). Więc kwestia poukładania sobie zajęć i można mieć jakiś dzień wolny więcej
Plan ustalamy sobie sami oprócz poniedziałku i dnia obowiązkowego (w zależności od specjalizacji jest to inny dzień). Więc kwestia poukładania sobie zajęć i można mieć jakiś dzień wolny więcej
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
w sumie to trudno powiedzieć, ponieważ plan będzie znany dopiero pod koniec wakacjizielonaherbata pisze:Czy w praktyce dałoby radę ułożyć plan zajęć na dziennych do godziny 14?
chodzi głównie o zajęcia poniedziałkowe ponieważ w tym semestrze specjalizacje SR i TV miały do 13:30 ale SG i FOTO do 17:00
więc tak prawdę mówiąc będzie wiadomo dopiero za około 3 miesiące
-
- Nowy(a)
mam pytanie.. jak wlasciwie wygladaja zajecia w WSR? tak jak na studiach - raz wyklady, raz cwiczenia, potem zaliczenia, sesje itp. czy moze troche bardziej tak jak w szkole (np. sredniej)? szczegolnie interesuje mnie specjalizacja fotografia (i ew. grafika)... jak wygladaja zajecia praktyczne?
z gory dzieki
z gory dzieki
-
- Loża WSR
zajęcia są i warsztatowe i wykładowe na przemianedamskii pisze:mam pytanie.. jak wlasciwie wygladaja zajecia w WSR? tak jak na studiach - raz wyklady, raz cwiczenia, potem zaliczenia, sesje itp. czy moze troche bardziej tak jak w szkole (np. sredniej)? szczegolnie interesuje mnie specjalizacja fotografia (i ew. grafika)... jak wygladaja zajecia praktyczne?
z gory dzieki
pod koniec semestru jest sesja i wtedy zalicza się wszystkie przedmioty
część przedmiotów jest narzucona przez szkołę a część przedmiotów wybieracie sobie sami układając plan jak wam odpowiada