Piątkowe warsztaty
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Piątkowe warsztaty
Chciałabym zapytać czy piątkowe warsztaty dla początkujących ( np. z programów komputerowych) odbywają się już któryś raz z kolei czy będą to pierwsze zajęcia? Jestem zaoczna październikowa i są to moje pierwsze warsztaty więc nie wiem czy będe zaczynać od podstaw czy program juz "poszedł" trochę do przodu z wrześniowymi......Z góry dzięki za odpowiedź;]
-
- Nowy(a)
:)
Dziękuję za szybka odpowiedż, jeszcze dwie sprawy - czy zajęcia trwają 45 czy 90 min, bo patrzę na ten plan i nie rozumiem ;] i czy wybieram zajęcia które mnie interesują czy najpierw sie muszę na nie zapisac jakoś? Przepraszam z góry za nawał pytań ;]
-
- Ekspert
Większość zajęć w WSR trwa 90 minut (niektóre trwają 2 x 90 minut).
Na zajęcia piątek/sobota przychodzisz i wpisujesz się na listę u wykładowcy (wybierasz te zajęcia, które Cię interesują), pamiętaj tylko, że musisz wybrać przynajmniej minimum programowe (tj. 1 x angielski, 1 x informatyka + (w ciągu dwóch lat) warsztaty rysunkowe i fotograficzne).
Trudno tak naprawdę wytłumaczyć to pisząc na forum ale mam nadzieję, że mi się udało - jeżeli dalej coś jest nie jasne - zapraszam do sekretariatu
Na zajęcia piątek/sobota przychodzisz i wpisujesz się na listę u wykładowcy (wybierasz te zajęcia, które Cię interesują), pamiętaj tylko, że musisz wybrać przynajmniej minimum programowe (tj. 1 x angielski, 1 x informatyka + (w ciągu dwóch lat) warsztaty rysunkowe i fotograficzne).
Trudno tak naprawdę wytłumaczyć to pisząc na forum ale mam nadzieję, że mi się udało - jeżeli dalej coś jest nie jasne - zapraszam do sekretariatu