Slogany.pl i Copywriterstwo.pl oddam w płodne ręce

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
ramirez
Nowy(a)

Slogany.pl i Copywriterstwo.pl oddam w płodne ręce

Post autor: ramirez » 27 mar (czw) 2008, 15:59:40

Kłaniam się Szanownemu Państwu,

To mój pierwszy post na tym forum i pragnę się tym samym serdecznie z Państwem przywitać.

Nie znam innego lepszego forum, gdzie mógłbym zamieścić takie ogłoszenie, gdzie jest tylu specjalistów od reklamy, tylu speców od sloganów, tylu copywriterów. A te domeny szukają swego Pana właśnie wśród specjalistów od reklamy, a więc wśród państwa zapewne może być osoba, która chciała by stać się właścicielem polskich sloganów... www.slogany.pl

Z grubej rury zacznę... wystawiłem na Allegro domeny:
www.slogany.pl i www.copywriterstwo.pl w jednej aukcji.

wystarczy wbić na Allegro w szukaj: "slogany" lub "copywriterstwo" i powinniśmy zostać przekierowani na stronę: http://allegro.pl/item333077942_2_domen ... 70_zl.html

Cóż powiem tak... Wańkowicz wymyślił "Cukier krzepi", Agnieszka Osiecka "Coca Cola to jest to" jednak Królem Polskich Sloganów będzie właściciel www.slogany.pl

Z góry dziękuję Państwu za zapoznanie się z treścią licytacji.

pozdrawiam

Marcin

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 27 mar (czw) 2008, 16:14:15

Co tak tanio?

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 27 mar (czw) 2008, 16:15:30

Poproszę o odpowiedź z tych skandalicznie genialnych.

ramirez
Nowy(a)

Post autor: ramirez » 27 mar (czw) 2008, 16:23:38

ds pisze:Co tak tanio?
jeść trzeba... na czynsz trzeba... to niby miała być forma reklamy... by zachęcić do zakupu... stąd tak niska cena...

kilka dni temu, w niedzielę sprzedałem na allegro horrory.tv za... 97 zł... a rejestrowałem za 170 zł... albo coś ze mną nie tak... albo faktycznie mnie przycisnęło do muru... :(

dlatego mój apel do was jest tym głośniejszy... nie jest to jeszcze przeraźliwe błaganie ale... gorąca prośba...

jak ktoś kupi za 2000 zł... to się powieszę... domena warta minimum o jedno "0"... a może i o dwa zera...

taka news.pl poszła do Agory za 500 000 zł ze dwa miesiące temu... (tak top secret)

Szanowni Państwo... jeśli nie wy sami... to może znacie kogoś (przyjaciela Copywritera/ agencję/ szkołę reklamy) dla kogo te dwie domeny były by największym szczęśliwym zakupem w życiu... Pomóżcie sobie i mnie...

z góry dziękuję i pozdrawiam

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 27 mar (czw) 2008, 16:31:01

OK. Nieważne. Niepotrzebnie to w sumie napisałem.

Powodzenia w takim razie.

ODPOWIEDZ