Noc Reklamożerców 2004
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
O tak Mieze od razu kategorycznie i po kociemu nie
Jenny probuj. Przynajmniej zadzwon tam i sie spytaj. Ja tak w zeszlym roku o tej porze wystawilem zdaje sie Aeile i Regisa. Napisalem bo tak mi sie wydawalo (tak pisano na stronie) ze nie ma biletow a one byly. I poszli 3 dni pozniej i faktycznie nie bylo tylko ze skonczyly sie dzien wczesniej
Jesli nie ma to pozostaja inne opcje. Wyjazd do Poznania, Bydgoszczy czy chyba Gdanska ale tez trzeba sie spieszyc. Jesli ktos tam nie mieszka to raczej ta opcja odpada. Sa tez zwykle mili ludzie ktorzy sprzedaja bilety w necie albo przed Multikinem tuz przed seansem. To jednak duze ryzyko i wydatek zwykle wiekszy
Jenny probuj. Przynajmniej zadzwon tam i sie spytaj. Ja tak w zeszlym roku o tej porze wystawilem zdaje sie Aeile i Regisa. Napisalem bo tak mi sie wydawalo (tak pisano na stronie) ze nie ma biletow a one byly. I poszli 3 dni pozniej i faktycznie nie bylo tylko ze skonczyly sie dzien wczesniej
Jesli nie ma to pozostaja inne opcje. Wyjazd do Poznania, Bydgoszczy czy chyba Gdanska ale tez trzeba sie spieszyc. Jesli ktos tam nie mieszka to raczej ta opcja odpada. Sa tez zwykle mili ludzie ktorzy sprzedaja bilety w necie albo przed Multikinem tuz przed seansem. To jednak duze ryzyko i wydatek zwykle wiekszy
-
- Loża WSR
Rok temu to bym mogl pomoc bo mialem 2 bilety. Nie lubie sam chodzic do kina. Sam bylem tylko raz na Star Trek Generations. Bylem pewnien ze ktos ze z mojego towarzystwa chetnie sie zabierze. I juz prawie na to wygladalo kiedy po 3 dniach czekania na decyzje w srode znajoma sie jednak rozmyslila. Rozpoczely sie nowe poszukiwania i co ciekawe nikt nawet za darmo nie chcial sie wybrac bo wszyscy byli juz zajeci umowieni itd. Sytuacje uratowal moj stary dobry kumpel ktory gnal prosto z dyzuru w Zyciu. Ok. 1.30 zaczal juz padac na twarz wiec wyszedl. Ale i tak chwala mu wlasnie za to ze byl
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR