Pielgrzymki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zawsze coś napisze
Pielgrzymki
Ma ktoś może na jakimkolwiek nośniku pielgrzymki Jana Pawła II? Gdyby ktoś mógł mi przegrać, albo pożyczyć bym sobie przegrała, byłabym bardzo wdzięczna.
-
- Loża WSR
No ja mam w domu na specjalny nosniku papierowym 4 wydawnictwa PAXowskie (m.in Droga do Rzymu, Pielgrzymka do ojczyzny) Grube tomy z masa zdjec z konca lat 70 i poczatku 80-tych. Tyle tylko ze jest to nie do ruszenia z domu zbyt cenna pamiatka. Zwlaszcza teraz kiedy kazdy do tego wraca.
Oprocz tego znalazlem jeszcze plytke z serii Optimusa Pascala - Ojciec Swiety - Czlowiek, mysl, pontyfikat.
Moze w ogole wszyscy wymienimy sie tu informacjami co kto ma a pozniej jakos sie w szkole wymienimy materialami wzglednie zostawimy na jakis czas w czytelni.
Oprocz tego znalazlem jeszcze plytke z serii Optimusa Pascala - Ojciec Swiety - Czlowiek, mysl, pontyfikat.
Moze w ogole wszyscy wymienimy sie tu informacjami co kto ma a pozniej jakos sie w szkole wymienimy materialami wzglednie zostawimy na jakis czas w czytelni.
-
- Zawsze coś napisze
na http://wydarzenia.wp.pl/kategoria.html?kat=33326 jest troche mtaerialow filmowych
-
- Czasami coś napisze
Dysponuję tylko bardziej tradycyjnym medium jakim jest ksiązka.
Pielgrzymka do ojczyzny: przemówienia i homilie Ojca Świętego Jana Pawła II.
- 1979 r.
Jan Paweł II: przekroczyć próg nadziei
- papierz odpowiada na pytania Vittoria Massoriego (mi. Czy Bóg naprawdę istnieje? , Młodzi, czy rzeczywiście nadzieja? , Życie wiecznie, czy jednak istnieje? , Wierzyć, ale jaki z tego pożytek?)
Jan Paweł II w Ameryce Środkowej: przemówienia i homilie.
1983 r.
Pielgrzymka do ojczyzny: przemówienia i homilie Ojca Świętego Jana Pawła II.
- 1979 r.
Jan Paweł II: przekroczyć próg nadziei
- papierz odpowiada na pytania Vittoria Massoriego (mi. Czy Bóg naprawdę istnieje? , Młodzi, czy rzeczywiście nadzieja? , Życie wiecznie, czy jednak istnieje? , Wierzyć, ale jaki z tego pożytek?)
Jan Paweł II w Ameryce Środkowej: przemówienia i homilie.
1983 r.