Jak się ubrać na sesję?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
Jak się ubrać na sesję?
Mam pytanie co do ubioru na termin obrony - tzn. jak dyplomanci mają się ubrać. Mam na myśli facetów. Czy to ma być garniak, czy raczej coś bardziej na luzie (ale nie wyłaczając elegancji oczywiście)
P.S.
Załączam ankietę, niezbyt skomplikowaną ;o)
P.S.
Załączam ankietę, niezbyt skomplikowaną ;o)
-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
Szkola jest artystyczna. Na rozpoczeciu nie widuje sie ludzi w garniturach. Pewnie ze nikt sie nie obrazi ze jak nie zalozysz garniaka. Natomiast mozna sie domyslac ze pewnie szanowna komisja nie przyjdzie w szortach i trampkach (a moze kto wie). W koncu jest to jakies swieto przede wszystkim dla Ciebie ale i dla nich tez troche wiec beda jakos stosownie ubrani. Bugs zaloz po prostu cos specjalnego ale jednoczesnie gustownego i dodatkowo cos w czym bedziesz sie czul dobrze (a nie sztucznie). Nie ma co udawac jakiegos sztywniaka i sie jeszcze wykosztowywac.
Ja tam mam akademickie przyzwyczajenia wiec zaloze moze nie garnitur ale jakas marynarke i pewnie dzinsy zostawie w kacie. Moze to jest tez propozycja dla Ciebie a moze wymyslisz cos lepszego Btw trzeba tez wziac pod uwage pogode i temperatury
Ja tam mam akademickie przyzwyczajenia wiec zaloze moze nie garnitur ale jakas marynarke i pewnie dzinsy zostawie w kacie. Moze to jest tez propozycja dla Ciebie a moze wymyslisz cos lepszego Btw trzeba tez wziac pod uwage pogode i temperatury
-
- Zaczyna działać
-
- Ekspert