witam.mam pytanie: nie moge przyjechac w tej chwili do Warszawy a musze przeslac do Was wniosek w sprawie drugiego roku. Jak go sformulowac, do kogo i na jaki adres e-mail ewentualnie wyslać? Ogromne dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.
pytanie o e-mail
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
Mailem bedzie trudno bo wypadaloby to podpisac a nie wiem jak stoisz z elektronicznym podpisem Wyslac mozesz poczta albo faxem. Mysle ze w kwestii szczegolow pomoga Ci Happy albo Zielonyszerszen ktorzy tu na forum wyrabiaja nadgodziny i pracuja 25h godzin na dobe Tylko musza wiedziec o co tak naprawde chodzi. Wiec sie odezwij. Jesli to bardziej poufna sprawa lub nie chcesz sie tu rozpisywac zadzwon. Na wszelki wypadek przypominam tel: (22) 644 28 58
-
- Wyrocznia WSR
Re: pytanie o e-mail
Nie rozumiem za bardzo tego sformuowania "wniosek w sprawie drugiego roku"?? Jeśli chcesz coś zmienić [np. tryb nauki] musisz złożyć normalne podanie! Jak to jakaś błahostka, np. że chcesz dalej się uczyć w tej samej grupie to nic nie musisz składać! Ale ogólnie wyjaśnij co miałaś na myśli!Alexin pisze:witam.mam pytanie: nie moge przyjechac w tej chwili do Warszawy a musze przeslac do Was wniosek w sprawie drugiego roku. Jak go sformulowac, do kogo i na jaki adres e-mail ewentualnie wyslać? Ogromne dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.
-
- Początkujący(a)
chodzi o to,że mam kiepska sytuacje finansowa i na chwile obecna nie moge kontynuowac nauki na drugim roku a takze oplacic zaleglego czesnego.jestem zmuszona wziasc urlop dziekanski na okres jednego roku (o ile to wogole mozliwe).a nie moge przyjechac do szkoly osobiscie. czy moze to ewentualnie ktos do was podrzucic w moim imieniu?
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR