pytanie o e-mail

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Alexin
Początkujący(a)
Początkujący(a)

pytanie o e-mail

Post autor: Alexin » 15 sie (pn) 2005, 18:19:00

witam.mam pytanie: nie moge przyjechac w tej chwili do Warszawy a musze przeslac do Was wniosek w sprawie drugiego roku. Jak go sformulowac, do kogo i na jaki adres e-mail ewentualnie wyslać? Ogromne dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam. :roll: :D

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 21 sie (ndz) 2005, 14:13:04

Mailem bedzie trudno bo wypadaloby to podpisac a nie wiem jak stoisz z elektronicznym podpisem ;) Wyslac mozesz poczta albo faxem. Mysle ze w kwestii szczegolow pomoga Ci Happy albo Zielonyszerszen ktorzy tu na forum wyrabiaja nadgodziny i pracuja 25h godzin na dobe :D Tylko musza wiedziec o co tak naprawde chodzi. Wiec sie odezwij. Jesli to bardziej poufna sprawa lub nie chcesz sie tu rozpisywac zadzwon. Na wszelki wypadek przypominam tel: (22) 644 28 58

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: pytanie o e-mail

Post autor: Happy » 23 sie (wt) 2005, 12:01:47

Alexin pisze:witam.mam pytanie: nie moge przyjechac w tej chwili do Warszawy a musze przeslac do Was wniosek w sprawie drugiego roku. Jak go sformulowac, do kogo i na jaki adres e-mail ewentualnie wyslać? Ogromne dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrawiam. :roll: :D
Nie rozumiem za bardzo tego sformuowania "wniosek w sprawie drugiego roku"?? Jeśli chcesz coś zmienić [np. tryb nauki] musisz złożyć normalne podanie! Jak to jakaś błahostka, np. że chcesz dalej się uczyć w tej samej grupie to nic nie musisz składać! Ale ogólnie wyjaśnij co miałaś na myśli!

Alexin
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Alexin » 31 sie (śr) 2005, 16:52:43

chodzi o to,że mam kiepska sytuacje finansowa i na chwile obecna nie moge kontynuowac nauki na drugim roku a takze oplacic zaleglego czesnego.jestem zmuszona wziasc urlop dziekanski na okres jednego roku (o ile to wogole mozliwe).a nie moge przyjechac do szkoly osobiscie. czy moze to ewentualnie ktos do was podrzucic w moim imieniu? :cry: :oops:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 31 sie (śr) 2005, 17:10:06

Dziekanski nie. Zloz podanie o zawieszenie nauki na czas roku z umotywowaniem co sie dzieje. Moze to ktos zlozyc za Ciebie tylko napisz swoje dane + grupa+ ew. telefon kontaktowy i zadzwon dowiedziec sie jak zostalo rozpatrzone podanie.

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 31 sie (śr) 2005, 19:24:46

Dobrze by było jakbyś chociaż telefonicznie skontaktowała się z Panią Baldowską w sprawie zaległego czesnego , ponieważ jeżeli nie złożyłaś podania to lecą Ci karne odsetki . :cry:
Załatw to jak najszybciej .

ODPOWIEDZ