egzaminy dla zaocznych
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
egzaminy dla zaocznych
nie było mnie na ostatnim zjeździe z przyczyn losowych i niestety nie wiem dokładnie jak maja wyglądac zaliczenia z poszczególnych przedmiotów. reklama prasowa: podobno były jakies materiały do egzamu, czy ma ktoś w wersji elektronicznej lub innej? i wogole co dokładnie ma być na egzamie i jak ma wygladać? Reklama tv: czy briefy są obowiązkowe czy można zaliczyć tlyko w formie testu? Analiza obrazu fotograficznego: co trzeba mieć na zaliczenie i jak ma wyglądac egzam czy zaliczenie? z góry dzięki za pomoc. pozdr
-
- Zaczyna działać
Z RP rozdane zostały materiały, ale póki co nie ma ich w formie elektronicznej. Będzie test dotyczący treści tych materiałów-to będzie druga ocena z RP.
Pierwsza ocenka jest z pracy semestralnej, a trzecia będzie z analizy składniowej reklamy.
Z RTV- briefy nie są konieczne -mozna tylko napisac teścik - ale jeśli ktoś zrobi briefa to może on tylko podwyższyć ocenkę.
Co do AOF to nic nie wiem, bo to nie moja dziedzina.
Pozdro
Pierwsza ocenka jest z pracy semestralnej, a trzecia będzie z analizy składniowej reklamy.
Z RTV- briefy nie są konieczne -mozna tylko napisac teścik - ale jeśli ktoś zrobi briefa to może on tylko podwyższyć ocenkę.
Co do AOF to nic nie wiem, bo to nie moja dziedzina.
Pozdro