szukam pokoju do wynajęcia :D
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
szukam pokoju do wynajęcia :D
witam!
szukam pokoju do wynajęcia w warszawie! umiejscowienie dowolne. chciałbym żeby koszt wynajmu wynosił ok 350 zł plus rachunki. nie obraziłbym sie gdyby był dostep do internetu. prosze o kontakt meilowy grzywa13@wp.pl lub 698 963 906
ps. zalezy mi na czasie i dobrym towarzystwie pozdrawiam
szukam pokoju do wynajęcia w warszawie! umiejscowienie dowolne. chciałbym żeby koszt wynajmu wynosił ok 350 zł plus rachunki. nie obraziłbym sie gdyby był dostep do internetu. prosze o kontakt meilowy grzywa13@wp.pl lub 698 963 906
ps. zalezy mi na czasie i dobrym towarzystwie pozdrawiam
-
- Ekspert
A owszem, jest to oaza brudu...ale zależy który, z kim się mieszka i przede wszystkim- co utrzymujesz wokół siebie. Innymi słowy akademiki poza o niebo lepszym klimatem w niczym nie różnią się od wynajmowania stancji czy mieszkania...
PioGrzyw: Możesz się dokleic do kogoś, ale nigdy nie wiesz, na kogo trafisz Więcej informacji na miejscu, chyba że w necie coś jest: to się nazywa os. Studenckie "Przyjaźń".
PioGrzyw: Możesz się dokleic do kogoś, ale nigdy nie wiesz, na kogo trafisz Więcej informacji na miejscu, chyba że w necie coś jest: to się nazywa os. Studenckie "Przyjaźń".
-
- Ekspert
Brud to się jeszcze zniesie ale nawał "znajomych" z innych pokoi w Twoim pokoju, jedzących Twoje jedzenie na Twoim łożku siedzących poza godziny normalności to nie dla mnie...No chyba, że są jakieś normalne Akademiki, katolickie...CASE pisze:A owszem, jest to oaza brudu...ale zależy który, z kim się mieszka i przede wszystkim- co utrzymujesz wokół siebie.(...)
-
- Ekspert
Rozumiem, że teraz siedzisz w Bełchatowie tak? jeśli nie albo masz tu kogoś znajomego niech idzie na Uniwersytet Warszawski albo inną szkole i poszuka ogłoszeń o szukanie lokatora do wspólnego wynajęcia pokoju etc. Trzeba ruszyć tyłek a wszystko się znajdzie.PioGrzyw pisze:no to takich cynków prosze mi nie dawac hehe
adios.
-
- Bywalec
mialem podobny problem ze znalezieniem mieszkania, udalo sie tylko i wylacznie dzieki odwadze moich wspollokatorow, ktorzy mnie w ogole nie znali i nie widzieli, a ja w ogole nie widzialem mieszkania hehe
a co do ogloszen to:
www.gumtree.pl
www.easylokator.pl
www.szybko.pl
www.twojastancja.pl
zaopatrz sie tez w gazete Oferta bo jest naprawde dobra, jezeli chodzi o ilosc informacji.
pozdro
a co do ogloszen to:
www.gumtree.pl
www.easylokator.pl
www.szybko.pl
www.twojastancja.pl
zaopatrz sie tez w gazete Oferta bo jest naprawde dobra, jezeli chodzi o ilosc informacji.
pozdro
-
- Ekspert