Szuka ktoś mieszkanka?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Bywalec
Szuka ktoś mieszkanka?
Szukasz Mieszkania???
Pokój w mieszkaniu 2 pokojowym z kuchnią i łazienką. Umeblowany.
Co jest: Neostrada 512 (do podziału), telefon, TV, kuchnia wyposażona w podstawowe sprzęty.
Cena: 500zł lub 600zł (wiem, że to dużo, ale nie ja to wymyśliłem) + niewielkie opłaty za media i neostradę.
Lokalizacja: Dunikowskiego 3/35 - Blisko galerii metro i stacji metra Stokłosy. (Pizzeria pod oknem. Jak głośno krzykniesz to może przyniosą.)
Więcej szczegółów:
Emila: magnus_mcknee@op.pl
Tel.: 0-691 519-385
(albo u Piotra Florka z TV I)
Pokój w mieszkaniu 2 pokojowym z kuchnią i łazienką. Umeblowany.
Co jest: Neostrada 512 (do podziału), telefon, TV, kuchnia wyposażona w podstawowe sprzęty.
Cena: 500zł lub 600zł (wiem, że to dużo, ale nie ja to wymyśliłem) + niewielkie opłaty za media i neostradę.
Lokalizacja: Dunikowskiego 3/35 - Blisko galerii metro i stacji metra Stokłosy. (Pizzeria pod oknem. Jak głośno krzykniesz to może przyniosą.)
Więcej szczegółów:
Emila: magnus_mcknee@op.pl
Tel.: 0-691 519-385
(albo u Piotra Florka z TV I)
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Początkujący(a)
no taaak...poszukuje
Siemka
Dobra to prosto: Zjeżdżam do Wawy w Lutym w poszukiwaniu kąta dla siebie. Zatem pisz maila z twoim nr tel, a z początkiem Lutego napewno się odezwę!
Pozdro Grzesiek Kulpa SR
Dobra to prosto: Zjeżdżam do Wawy w Lutym w poszukiwaniu kąta dla siebie. Zatem pisz maila z twoim nr tel, a z początkiem Lutego napewno się odezwę!
Pozdro Grzesiek Kulpa SR
-
- Bywalec
-
- Loża WSR
Re: no taaak...poszukuje
Odezwij sie do Grzesia czyli Halskiego Grzesiukuki pisze:Siemka
Pozdro Grzesiek Kulpa SR
-
- Początkujący(a)
Halski na pewno się odezwę:)
Szczerze mówiąc szukam jakiejś fajnej "jedyneczki", ale też niewiadomo do czego sytuacja mnie zmusi. Nie zrozum mnie źle, bo wiem, że wsr-owcy są spoko, ale będę tym "dalej poszukującym";)
MAM WSZAKŻE CZAS DO MARCA:P
Pozdro, Pozdro - Pogadamy po waszej sesji, wtedy wpadne do Wawki przygodnie....
Szczerze mówiąc szukam jakiejś fajnej "jedyneczki", ale też niewiadomo do czego sytuacja mnie zmusi. Nie zrozum mnie źle, bo wiem, że wsr-owcy są spoko, ale będę tym "dalej poszukującym";)
MAM WSZAKŻE CZAS DO MARCA:P
Pozdro, Pozdro - Pogadamy po waszej sesji, wtedy wpadne do Wawki przygodnie....