"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
Jeszcze raz zapytam, ponieważ usłyszałam już trzy różne wersje dotyczące zaliczenia cyfrowych technik fotograficznych (S.Gosławski) - co w końcu mają przedstawiać zdjęcia? Słyszałam, że:
a) abstrakcję
b) różne formy i kształty w 2d
c) przedmioty ujęte w taki sposób żeby nie dało się rozpoznać, co jest na zdjęciu
Ktoś wie? Będę oddawać prace w drugim terminie i nie chciałabym nawalić...
a) abstrakcję
c) przedmioty ujęte w taki sposób żeby nie dało się rozpoznać, co jest na zdjęciu
-
- Zadomowił(a) się
Czy jutro albo w piatek w szkole bedzie Pan Syrowatko i S. Wojtkowski? Nie wiem, jak z moja obecnoscia w niedziele bedzie, wiec chcialabym sprobowac wziac wpisy.
A tak czysto hipotetycznie, jesli przystepuje do egzaminu OKE w czerwcu, musze oddac indeks w poniedzialek...Jesli zabraknie w nim jakiegos wpisu (ale przedmiot bedzie zaliczony), to beda jakies duze problemy?
A tak czysto hipotetycznie, jesli przystepuje do egzaminu OKE w czerwcu, musze oddac indeks w poniedzialek...Jesli zabraknie w nim jakiegos wpisu (ale przedmiot bedzie zaliczony), to beda jakies duze problemy?
-
- Początkujący(a)
zdjęcia szczegółów, najlepiej żeby były takie, że jak na nie spojrzysz to nie wiesz co to jest ma być ich 20, po dwa wydrukowane 10x15, moje nie były koniecznie 2D (a podobno tak miało być), a dostałam 5KonaSan pisze:Jeszcze raz zapytam, ponieważ usłyszałam już trzy różne wersje dotyczące zaliczenia cyfrowych technik fotograficznych (S.Gosławski) - co w końcu mają przedstawiać zdjęcia? Słyszałam, że:
a) abstrakcję
czyli w sumie wszystko to co zostało wymienione.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Pan Syrowatko będzie już w szkole tylko w niedzielę_Kaska_ pisze:Czy jutro albo w piatek w szkole bedzie Pan Syrowatko i S. Wojtkowski? Nie wiem, jak z moja obecnoscia w niedziele bedzie, wiec chcialabym sprobowac wziac wpisy.
Pan Sławek jest codziennie i też w niedzielę będzie robił zaliczenia
co do egzaminu OKE to jeśli nie oddasz indeksu do poniedziałku to nie przystąpisz do egzaminu ...
-
- Loża WSR
rozpiska piątku i soboty już jest na forumLawendowa pisze:Na forum pojawiła się rozpiska II terminu sesji 3-4 czerwca, na której brak godzin "przyjęć" u Cezarego Szulca. czy nie będzie mozna w sobote zaliczać przedmiotów u Czarka?
niedziela będzie jutro do 12:00
Czarek przyjmuje w sobotę od 8:30 do 16:00 na ,,końcu świata"
-
- Zadomowił(a) się
zielonyszerszen pisze:Pan Syrowatko będzie już w szkole tylko w niedzielę_Kaska_ pisze:Czy jutro albo w piatek w szkole bedzie Pan Syrowatko i S. Wojtkowski? Nie wiem, jak z moja obecnoscia w niedziele bedzie, wiec chcialabym sprobowac wziac wpisy.
Pan Sławek jest codziennie i też w niedzielę będzie robił zaliczenia
co do egzaminu OKE to jeśli nie oddasz indeksu do poniedziałku to nie przystąpisz do egzaminu ...
Tak, tak, jesli nie oddam, to rozumiem, ale jesli oddam, ale bedzie brakowalo dwoch wpisow z przedmiotow ktore zaliczylam bedzie to samo? Mam podbramkowa sytuacje, poprosze jakiegos znajomego zeby zebral te wpisy, ale wiadomo jak czasami bywa...
-
- Loża WSR