Uwagi do semestru zimowego 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
powinnaś to zrobic na zjeżdzie.OSHka pisze:Nie wiem gdzie mam spytac.. Co z ubezpieczeniem? Kiedy pierwszy rok zaocznych październikowych ma to załatwić? A właściwie do kiedy? Nie pisz ze już, bo to niemożliwe:P
a najpózniej to ....
jeżeli chcesz jechać do Kazimierza to jak najszybciej.
bo osoby które nie zapaciły ubezpieczenia od NW nie jadą.
-
- Wyrocznia WSR
No termin środowy dotyczy wszystkich zaocznych gdyż już należy wykupić polisę. I nie chodz tylko o sam plener raczej o samo przebywanie na terenie szkoły. To jest ubezpieczenie NW. Także myślę, że do środy jakoś powinnaś wpłacić!
Chyba, ze jesteś ubezpieczona gdzie indziej to wysłać do szkoły oświadczenie, że jesteś ubezpieczona gdzie indziej i rezygnujesz z ubezpieczenia w WSR!
Chyba, ze jesteś ubezpieczona gdzie indziej to wysłać do szkoły oświadczenie, że jesteś ubezpieczona gdzie indziej i rezygnujesz z ubezpieczenia w WSR!
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
Przypominam o konieczności zatwierdzenia swojego planu przez KAŻDEGO Słuchacza grup dziennych! Ze względu na to iż został mi zmieniony grafik pracy następne terminy zostaną podane już po dniach wolnych (uprzednie zostają anulowane).
W tygodniu od 30. 10 do 03. 11 zatwierdzania planów nie ma!
Nie zgłaszajcie się też z tym do nikogo innego!
Terminy podam tu w tym miejscu oraz wywieszę na tablicy ogłoszeń!
W tygodniu od 30. 10 do 03. 11 zatwierdzania planów nie ma!
Nie zgłaszajcie się też z tym do nikogo innego!
Terminy podam tu w tym miejscu oraz wywieszę na tablicy ogłoszeń!
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga! Słuchacze grup dziennych!
Przypominamy iż z dniem 20.10.2006 zakończyliśmy zapisy (i wykreślanie się) na zajęcia dodatkowe/fakultatywne!
Są jednak osoby, które według list w dziennikach zajęć nie realizują tak zwanej „minimalnej” ilości przedmiotów.
I te osoby (wymienione imiennie na liście) w terminie wywieszonym na tablicy ogłoszeń muszą się KONIECZNIE zgłosić do kierownika sekretariatu w celu dopisania na (brakujące) zajęcia!
Jeśli tego nie zrobicie będziecie mieć warunki!!!
Proszę nie zgłaszać się już z tym do Wykładowców!!!
tylko bezpośrednio do Sekretariatu i tylko do Dominiki! Ja mam Wasze listy i ja to koordynuję. Nie możecie już prosić Wykładowców, żeby to robili. Proszę w razie (tylko ważnych przypadków) przychodzić bezpośrednio do mnie z problemami planowymi.
Przypominamy iż z dniem 20.10.2006 zakończyliśmy zapisy (i wykreślanie się) na zajęcia dodatkowe/fakultatywne!
Są jednak osoby, które według list w dziennikach zajęć nie realizują tak zwanej „minimalnej” ilości przedmiotów.
I te osoby (wymienione imiennie na liście) w terminie wywieszonym na tablicy ogłoszeń muszą się KONIECZNIE zgłosić do kierownika sekretariatu w celu dopisania na (brakujące) zajęcia!
Jeśli tego nie zrobicie będziecie mieć warunki!!!
Proszę nie zgłaszać się już z tym do Wykładowców!!!
tylko bezpośrednio do Sekretariatu i tylko do Dominiki! Ja mam Wasze listy i ja to koordynuję. Nie możecie już prosić Wykładowców, żeby to robili. Proszę w razie (tylko ważnych przypadków) przychodzić bezpośrednio do mnie z problemami planowymi.
-
- Wyrocznia WSR
A oto lista tych właśnie osób i terminy!
[Uwaga! Proszę ich przestrzegać! Nie będę mogła Wam w tym pomóc jeśli nie będzie nikogo ze mną na zmianie gdyż wtedy muszę się zajmować innymi rzeczami!]
Czwartek 9 listopada w godzinach 10:00 – 15:00
Piątek 10 listopada w godzinach 13:30 – 15:30
Barański Daniel
Bednarski Bartosz
Brzozowska Ada
Chowaniak Justyna
Cobel Maciej
Cudnok Piotr
Dąbkiewicz Mikołaj
Deptuła Kamil
Gietko Agnieszka
Glinka Olga
Gosławski Szymon
Grześkiewicz Dorota
Kaczorowski Adam
Kempka Kamila
Kieda Magda
Kołodziejak Jakub
Kondraciuk Olga
Kontek Magdalena
Kosmala Dorota
Kunert Ewa
Kuśmierczyk Bartosz
Kuźmiński Filip
Lackowska Emilia
Lasocki Hubert
Lisowski Krzysztof
Mizielski Grzegorz
Napiórkowski Rafał
Okraszewska Katarzyna
Pawlus Maria
Powierża Anna
Ramos Maciej
Ratz Przemysław
Sadowska Ewa
Shahun Volha
Sieńska Maria
Sitkiewicz Sylwia
Szarzyński Paweł
Szymonik Szymon
Traczyk Marcin
Wiśniewska Katarzyna
Wyszyński Piotr
Zaremska Łucja
Zieliński Maciej
[Uwaga! Proszę ich przestrzegać! Nie będę mogła Wam w tym pomóc jeśli nie będzie nikogo ze mną na zmianie gdyż wtedy muszę się zajmować innymi rzeczami!]
Czwartek 9 listopada w godzinach 10:00 – 15:00
Piątek 10 listopada w godzinach 13:30 – 15:30
Barański Daniel
Bednarski Bartosz
Brzozowska Ada
Chowaniak Justyna
Cobel Maciej
Cudnok Piotr
Dąbkiewicz Mikołaj
Deptuła Kamil
Gietko Agnieszka
Glinka Olga
Gosławski Szymon
Grześkiewicz Dorota
Kaczorowski Adam
Kempka Kamila
Kieda Magda
Kołodziejak Jakub
Kondraciuk Olga
Kontek Magdalena
Kosmala Dorota
Kunert Ewa
Kuśmierczyk Bartosz
Kuźmiński Filip
Lackowska Emilia
Lasocki Hubert
Lisowski Krzysztof
Mizielski Grzegorz
Napiórkowski Rafał
Okraszewska Katarzyna
Pawlus Maria
Powierża Anna
Ramos Maciej
Ratz Przemysław
Sadowska Ewa
Shahun Volha
Sieńska Maria
Sitkiewicz Sylwia
Szarzyński Paweł
Szymonik Szymon
Traczyk Marcin
Wiśniewska Katarzyna
Wyszyński Piotr
Zaremska Łucja
Zieliński Maciej
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
No to już jestem i czekam na Was. Z zatwierdzaniem planu oraz jego tzw."nie wpełni realizowaniem". Oj było już dziś dużo petentów.
Okazuje się, że stwierdzenie że w ciągu [aż] trzech tygodni należy ułożyć swój plan i już go zatwierdzić jest nierealne. Ostatni rok robimy tak, że można się dopisywać i wykreślać po terminie. W przyszłym to już tylko jakieś uzasadnione i udowodnione "ciężkie przypadki i sytuacje losowe"!
Okazuje się, że stwierdzenie że w ciągu [aż] trzech tygodni należy ułożyć swój plan i już go zatwierdzić jest nierealne. Ostatni rok robimy tak, że można się dopisywać i wykreślać po terminie. W przyszłym to już tylko jakieś uzasadnione i udowodnione "ciężkie przypadki i sytuacje losowe"!
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
Przypominam, że...
Happy pisze:Każdy Słuchacz i Słuchaczka grup dziennych zarówno pierwszego jak i drugiego roku musi się zgłosić w wyznaczonych terminach do Koordynatora grup dziennych [Happy] w celu ustalenia i zatwierdzenia swojego indywidualnego planu zajęć dodatkowych/fakultatywnych. Bardzo proszę aby do tego czasu zapoznać się też z Niezbędnikiem Słuchacza i to będzie też odpowiedni moment, żeby wyjaśniać wszystkie wątpliwości i niezrozumiałe kwestie.
Terminy zatwierdzania planu to:
-->15 listopada (środa) i 16 listopada (czwartek) w godzinach 10:00 – 13:45